![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Nooo! Ieri mi PSP pot percepe, dar azi nu se poate! Dar, prin portul USB veche, se poate. Sunt suspecta meu alintat încărcător. Are cineva are o idee despre ce se întâmplă?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sunete de a-mi ce a sugerat, încercaţi îndoire cablul de la încărcător în jurul a se vedea dacă sa rupt un fir
De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, ce spui tu este cel mai probabil, cu toate acestea, ar putea fi de Jack care cablul de alimentare în prize, sau priză de perete, te-ai încerca alte prize?
|
|
|||
|
|||
|
Da, faptul că s-ar putea intampla cu cele superficial cabluri USB, încerca o nouă achiziţie, sau să încercaţi să folosiţi-vă de perete adaptor, trebuie să se deterioreze şi rupte sau ...
|