![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nééé! Včera moje psp môžu účtovať, ale dnes tomu tak nie je! Ale pomocou USB portu thingy, je možné. Mám podozrenie, môj nabíjačky neplatný. Má niekto nápad, čo sa deje? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie mi to, čo ste navrhol, skúste ohýbanie kábla k nabíjačke asi zistiť, či jeho zlomený drôt
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, čo hovoríte, je veľmi pravdepodobné, napriek tomu by mohol byť jack, že napájací kábel do zásuvky alebo zásuvky, ste skúsiť iné zásuvky?
|
| |||
| |||
| Jasne, že by mohlo dôjsť k týmto nekvalitní USB káble, skúste zohnať novú, alebo skúste použiť vaše steny adaptérom, musia byť poškodené a alebo rozbiť ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop zvyknutý poplatku a jack od nabíjačky sa veľmi zahrieva | redden137 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 25.srpna 2009 04:09 |
| Prečo je môj Laptop Charge Satelit naozaj precitlivený? | LegendaryFire | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 11. augusta 2009 14:44 |
| Môžem starosti môj iPod pomocou USB portu na môj Asus ... | daly770 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20. novembra 2008 07:50 |
| Laptop zvyknutý poplatok | skinnyman9000 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 11. September 2007 05:36 |
| 8 hodiny výdrž batérie od jedného poplatku | Hybr! D | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 25. mája 2007 09:23 |
| Thread Tools | |
| |