![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Нооо! Јучер мој псп може наплатити, али данас не може! Али, користећи УСБ порт тхингы, може. Ја сам суспецтинг мој пуњач побркан. Да ли је неко има идеју шта се дешава? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи ми шта си предложио, покушајте савијања кабла за пуњач око види ако њени једна сломљена жица
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Да, што ти кажеш је врло вероватно, али може бити да је утичница кабл за напајање у утикачи, или зидних утичница, јесте ли пробати друге утичнице?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да би могло да се догоди да они пелир УСБ каблови, покушајте узимајући нову, или пробати помоћу зид адаптер, она мора бити сломљен или оштећен, а ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп навика пуњења и утичница од пуњача се јако загрева | редден137 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 Авг 2009 04:09 |
| Зашто је мој лаптоп Цхарге Цабле Стварно осјетљив? | ЛегендарыФире | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 аугуст 2009 14:44 |
| Да ли могу теретити мој ипод путем УСБ порта на мој Асус ... | далы770 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 20 новембар 2008 07:50 |
| Лаптоп има обичај наплатити | скинныман9000 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 11. сеп 2007 05:36 |
| 8 часова трајања батерије из једног набоја | Хыбр! Д | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 25 мај 2007 09:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |