![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Съжаляваме да роди всички вас, но аз съм като голяма беда играя HL2, CS или CSS. На HL2 аз дори не може да започнете играта, екранът е светло синьо & после отново ботушите си компютър! Написах установени някои от нещата, че беше грешка на син екран. Той започна като е приел, от горната част на страницата, "А проблемът е бил открит и прозорците са закрити за да се предотврати повреда на вашия компютър". След това отива на около проверка & това, че нещата наистина не разбирам, но не е на линия, озаглавена "Техническа информация", която беше там, както следва. *** STOP: 0x0000008e (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). На CS & CSS Мога да играя до 1 минута преди всичко брави нагоре & получа постоянна картечница шум, странен. Накрая машината повторно ботушите му самостоятелно. Във всеки случай, при повторно стартиране получавам следното съобщение за грешка, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Аз сте опитвали играят с изключване на защитната стена & съм също обърна графики определяне доста ниско, но винаги се получи същия резултат. PC спецификационен, както следва; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB RAM. Това се случва само на пара / Клапан игри. Всички други игри с глоба & имам най-новите драйвери инсталирани. Могат да играят различни игри, в продължение на часове, без probs изобщо. Пуснато HL2 около три години без никакви probs, но сега просто не може да изглежда да получи абсолютно навсякъде. Може да мислите, какво е различен от 3 години назад, различни от мен не са ми 9600XT тогава. Аз също започна HL2 в прозорец, като същевременно работи SpeedFan, за да видят какво се случва. Откриване екрани не са проблем. След това той отиде на "Старт New Game" & на натоварването на процесора лента на SpeedFan отиде направо на 100%. В екрана на HL2 отиде черно и мога да видя "Зареждане" прогрес бар. Когато това е движение натоварването на процесора е била най-вече около 22%. Веднъж заредена екрана остава черен, но с половин LIFE 2 написани в него. CPU използването после отиде направо към 100%, тогава аз имам на "син екран на смъртта" за около две секунди преди моята машина повторно booted. Фен температури са Fan1 43C, Fan2 53C & HDO 36в. Също са проверени GCF кеш файл, няма разлика, Съжалявам, че продължителността на този пост, но информацията е сила ", както казват. Сигурен съм, че вие може да помогне, в очакване, Слуз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Провери ли минималните системни изисквания? Ако youre движение на абсолютния минимум, след което му непоклатим нещо youre PC ще се разбием. Тя може да бъде и OS. Ако кутията заяви: "Игри за Windows", тогава съжалявам пич, но ти ще било а) получаване на нов компютър с Vista на него, или б) Изтеглете Windows Vista, защото Vista е единствената операционна система, че DX 10 е съвместим за. Вариант А е вероятно евтини.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неговата не "Игри за Windows" Нейната пара / клапа Били ли сте опитвали да инсталирате най - последните драйвери?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Здравейте хора, благодаря за отделеното време. Минималните изисквания са както следва: Операционна система: Windows 2000/XP/ME/98 Процесор: 1,2 GHz Памет: 256 MB RAM Графика: DirectX 7. Дори моите стари машини могат да се справят с това много! Аз също имам най-новите драйвери за графика ми 9600XT. Има ли други шофьори, че трябва да опитам? Някой споменати чипсет шофьори, но аз мисля, че би било твърде технически за мен. Всякакви други мисли там? Надяваме се, Слуз. |
|
| |||
| |||
| Имате ли AVG или NOD32 инсталирани? Те са известни причини BSOD НА с Парна / Клапан игри Също така тя може да бъде RAM, свързани ли са един или два концерта тояга? Ако имате 2 опита, като една и е стартирана игра и виза / съответно
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Имате ли AVG или NOD32 инсталирани? Те са известни причини BSOD НА с Парна / Клапан игри Здравей SocialWarfare, Аз правя използвате AVG, но така ми син & Той няма проблеми играя тези игри. Аз обаче ще опитам с AVG изключен & ще докладва отново по-късно, Много благодаря, Слуз. |