![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Omlouvám se, že tě porodila, ale všechny jsem s velkou potíže hrát HL2, CS nebo CSS. Na HL2 nemohu ani spustit hru, na obrazovce se zářivě modrou & znovu-boty mého PC! Napsal jsem si některé věci, které byly na modré chybové obrazovky. Začala tím, na horní části stránky "Problém byl zjištěn a systém Windows byl ukončen, aby nedošlo k poškození počítače." Dále o kontrolu této & to, že věci nemám opravdu pochopit, ale došlo k řádku s názvem "Technické informace", který vyšel takto. *** STOP: 0x0000008e (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Na CS & CSS můžu hrát až o 1 minutu dříve, než se celá věc zámků až & dostanu konstantní kulomet hluk, divný. Nakonec se stroj znovu-obuv vlastní. V každém případě, na re-boot dostanu následující chybové zprávy, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Jsem se pokoušel hrát s Firewall vypnout & jsem také obrátili na grafika dolů docela nízké, ale vždy dostanete stejné výsledky. PC spec takto; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3 ATI Radeon 9600XT, +1,00 GB RAM. To se děje pouze na parní / Ventilem hry. Všechny ostatní hry jsou pokuty & mám nainstalovány nejnovější ovladače. Mohou hrát jiné hry pro hodiny bez probs vůbec. HL2 hrál asi před třemi lety bez probs, ale teď jsem Nedaří se mi dostat kamkoliv vůbec. Nelze si představit, čím se liší od 3 let jiné, než jsem neměl můj 9600XT zpátky. Také jsem začal HL2 v okně, zatímco běží SpeedFan tak jsem mohl vidět, co se děje. Otevírací obrazovkách nebyla problém. Pak šel do 'Začít novou hru' & the CPU bar na SpeedFan šel rovnou na 100%. V HL2 se černá obrazovka a pak jsem mohl vidět 'Načítám' pokrok bar. Kdy to bylo běží CPU byla většinou okolo 22%. Jakmile naložené obrazovce zůstal černý, ale s Half Life 2 písemné přes to. CPU pak šli rovnou na více než 100%, pak jsem dostala 'modrá obrazovka smrti' asi dvě sekundy před svým strojem re-nastartoval. Fan teploty byly Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36c. Také ověřena GCF cache soubory, bez rozdílu, Omlouvám se za délku tohoto příspěvku, ale 'informace je síla', jak se říká. Jsem si jistý, že kluci mohou pomoci, v očekávání, Sliz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měli byste zkontrolovat minimální požadavky na systém? Pokud například běh na absolutní minimum, pak jeho samozřejmost youre PC bude krach. Může to být i OS. Pokud políčko řekl "Games for Windows," a pak mi líto kámo, ale budete buď a) si nový počítač s Vista na něj, nebo b) Získání systému Windows Vista, protože Vista je jediný OS, který DX 10 je kompatibilní pro. Varianta A je pravděpodobně levnější.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeho ne "Games for Windows" Její páry / ventil Zkoušeli jste instalovat většinu posledních řidičů?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Ahoj lidi, Díky za váš čas. Minimální požadavky jsou následující: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Procesor: 1,2 Ghz Paměť: 256 MB RAM Grafika: DirectX 7. Dokonce i můj starý počítač dokáže vypořádat s tím hodně! Jsem také dostal nejnovější grafické ovladače pro můj 9600XT. Existují i jiné ovladače mám zkusit? Někdo zmíněných ovladačů čipové sady, ale myslím si, že by bylo příliš technický pro mě. Jakékoliv jiné myšlenky tam? Doufejme, že Sliz. |
|
| |||
| |||
| Máte nainstalované AVG nebo NOD32? Ty jsou známa příčina BSOD'S s parní / Ventilem hry Také by to mohlo být spojené RAM, máte jediný koncert nebo dvě hole? Pokud máte 2 zkuste přičemž jeden a spuštěním hry a vízové / versa
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Máte nainstalované AVG nebo NOD32? Ty jsou známa příčina BSOD'S s parní / Ventilem hry Ahoj SocialWarfare, Mám používat AVG, ale to dělá můj syn & nemá problémy hraní těchto her. Já však, zkuste to s AVG vypnout & podá zprávu později, Děkuji, Sliz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Play Wow někdo? | BakedCow | PC a herní konzole | 2 | 20.listopadu 2009 16:47 |
| Can't Play GRIDracedriver | redden137 | PC a herní konzole | 3 | 14. dubna 2009 07:00 |
| I-Spy přijít a hrát! | cheesepuff | Vypnout Téma diskuze | 5 | 18. leden 2008 14:17 |
| Cant přehrávat audio CD | harriet40 | Drives & Removable Media | 7 | 19. Září 2007 12:30 |
| Jaké hry si hrát? | Hybr! D | PC a herní konzole | 25 | 8. červenec 2007 04:23 |
| Thread Nástroje | |
| |