![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, συγγνώμη που θα σας κουράσω, αλλά όλες τις έχω μεγάλο κόπο παίζοντας HL2, CS ή CSS. Στις HL2 δεν μπορώ καν αρχίσει το παιχνίδι, η οθόνη πηγαίνει φωτεινό μπλε & επανεισαγάγετε μπότες μου PC! Έγραψα καθορίζονται ορισμένα από τα πράγματα που ήταν σχετικά με το σφάλμα μπλε οθόνης. Ξεκίνησε με τη δήλωση, στην κορυφή της σελίδας, "Εντοπίστηκε πρόβλημα και τερματίστηκαν τα Windows για να αποτραπεί βλάβη στον υπολογιστή σας". Στη συνέχεια, σχετικά με τον έλεγχο αυτό και ότι, stuff Δεν καταλαβαίνω, αλλά υπάρχει μια γραμμή με τίτλο "Τεχνικές πληροφορίες" που πήγε ως εξής. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Στις CS & CSS Ι μπορεί να παίξει για μέχρι και 1 λεπτό πριν το όλο θέμα & κλειδαριές μέχρι να βρω ένα σταθερό πολυβόλο θόρυβο, παράξενα. Τελικά το μηχάνημα αποκατάσταση μπότες της αυτορρύθμισης. Σε κάθε περίπτωση, για την εκ νέου εκκίνηση να πάρω τα ακόλουθα μηνύματα λάθους, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Έχω προσπαθήσει να παίζουν με Firewall off & Έχω επίσης ενεργοποιήσει τη γραφικά προβλέπεται αρκετά χαμηλό, αλλά πάντα να έχετε τα ίδια αποτελέσματα. PC spec ως εξής? AMD Athlon 2400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB Ram. Αυτό συμβαίνει μόνο στις Ατμοστρόβιλος / της Valve. Όλα τα άλλα παιχνίδια είναι ωραία και έχω την τελευταία προγράμματα οδήγησης. Μπορούν να παίξουν άλλα παιχνίδια για τις ώρες που δεν probs καθόλου. Έπαιξε HL2 περίπου πριν από τρία χρόνια που δεν probs, αλλά μόλις τώρα μπορεί να μη φαίνεται πουθενά, σε όλα. Δεν μπορούν να σκεφτούν τι είναι διαφορετικό από τα άλλα 3 χρόνια πριν από εμένα, δεν μου έχουν 9600XT τότε. Επίσης, άρχισε HL2 σε ένα παράθυρο ενώ εκτελείτε SpeedFan έτσι μπόρεσα να δω τι συνέβαινε. Έναρξη οθόνες δεν ήταν ένα πρόβλημα. Στη συνέχεια πήγε στο "Start New Game" & η χρήση της CPU για μπαρ SpeedFan πήγε κατευθείαν στο 100%. Το HL2 οθόνη πήγε το μαύρο και θα μπορούσα να δω ένα "Φόρτωση" γραμμή προόδου. Κατά τη λειτουργία χρήση CPU ήταν κυρίως γύρω από το 22%. Μόλις φορτωθεί η οθόνη παραμένει μαύρη, αλλά με το Half Life 2 γραπτές σε όλη αυτήν. Χρήση της CPU, στη συνέχεια πήγε κατευθείαν πάνω από το 100%, τότε θα έχεις την "μπλε οθόνη του θανάτου» για περίπου δύο δευτερόλεπτα πριν από το μηχάνημά μου εκ νέου εκκίνηση. Fan θερμοκρασίες ήταν Fan1 43γ, Fan2 53γ & HDO 36Γ. Έχουν επίσης επαληθεύεται GCF cache αρχείων, δεν έχει σημασία, Συγγνώμη για το μήκος των υστέρων, αλλά αυτό το "πληροφορίες είναι δύναμη», όπως λένε. Είμαι βέβαιος ότι εσείς μπορεί να βοηθήσει, σε αναμονή, Βλέννες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ελέγξει τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος; Εάν youre λειτουργίας στο ελάχιστο, τότε το ένα σίγουρο youre PC θα συντριβή. Μπορεί επίσης να είναι το OS. Εάν η θέση είπε: "Παιχνίδια Για τα Windows," τότε συγγνώμη φίλε, αλλά που θα είτε α) Πάρτε ένα νέο υπολογιστή με Vista σε αυτό, ή β) Λήψη των Windows Vista, Vista, επειδή είναι το μόνο OS που DX 10 είναι συμβατό για. Η επιλογή Α είναι ίσως φθηνότερη.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η δεν "Games For Windows" Ο ατμός / βαλβίδα Έχετε δοκιμάσει την εγκατάσταση του πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Γεια άνθρωποι, ευχαριστώ για το χρόνο σας. Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι οι εξής: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Processor: 1.2 Ghz Μνήμη: 256 MB RAM Γραφικά: DirectX 7. Ακόμα μου παλιό μηχάνημα μπορεί να αντιμετωπίσει με την εν λόγω παρτίδα! Έχω, επίσης, πήρε την τελευταία γραφικά οδηγούς για 9600XT μου. Υπάρχουν άλλοι οδηγοί θα πρέπει να δοκιμάσετε; Κάποιος ανέφερε chipset οδηγούς αλλά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ τεχνικό για μένα. Οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις εκεί έξω; Ας ελπίσουμε ότι, Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Έχετε AVG ή NOD32 εγκατασταθεί; Αυτές είναι γνωστό ότι προκαλούν BSOD'S με Ατμοστρόβιλος / της Valve Επίσης, θα μπορούσαν να συνδέονται με RAM, έχετε μια ενιαία εμφάνιση ή δύο μπαστούνια; Αν έχετε 2 προσπαθήσουμε να αφαιρεί ένα και τη λειτουργία του παιχνιδιού και θεώρηση / αντίστροφα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχετε AVG ή NOD32 εγκατασταθεί; Αυτές είναι γνωστό ότι προκαλούν BSOD'S με Ατμοστρόβιλος / της Valve Γεια SocialWarfare, Να κάνω χρήση AVG, αλλά το ίδιο κάνει και ο γιος μου και δεν έχει προβλήματα που παίζουν αυτά τα παιχνίδια. I, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε με AVG απενεργοποιείται και θα ενημερώσει αργότερα, ευχαριστώ πολύ, Βλέννες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wow παίξει κανείς; | BakedCow | PC & Console Gaming | 2 | 20 Νοέμβρη 2009 16:47 |
| Δεν μπορεί να αναπαράγει GRIDracedriver | redden137 | PC & Console Gaming | 3 | 14 Απρ 2009 07:00 |
| I-Spy έρθει και να παίξει! | cheesepuff | Off Topic Συζήτηση | 5 | 18 Ιαν 2008 14:17 |
| Επίκλισης παίξει audio cd | harriet40 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 19η Σεπ 2007 12:30 |
| Τι παιχνίδια έχετε παίξει; | Hybr! Δ | PC & Console Gaming | 25 | 8 Ιουλ 2007 04:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |