![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, Sajnálom, hogy unalmas meg minden, de én nagy bajban játszik HL2, CS vagy CSS. A HL2 nem tudok még kezdeni a játékot, a képernyő kék és megy majd újra boots a PC! Én írtam le néhány dolgot, amit a kék képernyő hiba. Úgy kezdődött, kijelentve, hogy az oldal tetején, "A rendszer problémát talált, és a Windows a bezárathatja károsodásának elkerülése érdekében a számítógép." Ezt követően mintegy ellenőrzésére és, hogy a dolgok nem igazán értem, de ott volt a sor élén "műszaki információ", amely ment a következő. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). A CS & CSS tudok játszani, legfeljebb 1 perc, mielőtt az egész dolog elakad & jutok állandó géppuska zaj, fura. Végül a gép újra csizma az ön. Mindenesetre, a re-boot, I get a következő hibaüzenet http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Megpróbáltam játszani tűzfal ki és én is fordult meg a grafika nagyon alacsony, de mindig ugyanazt az eredményt. PC spec a következőket: AMD Athlon 2400 + XP Home SP3 ATI Radeon 9600XT, 1.00GB RAM. Ez csak akkor történik meg a Steam / Valve játékok. Minden más játékok vannak és én a legfrissebb illesztőprogramok vannak telepítve. Játszhat más játékok órát nem probs egyáltalán. HL2 játszott három éve nem probs, de most éppen nem látszik, hogy bárhol, meg minden. Nem hiszem, mi más 3 évvel ezelőtt, mint a többi nem az én 9600XT majd vissza. Én is megkezdte HL2 egy ablakon, miközben fut SpeedFan úgy láttam, mi történik. Nyitó képernyő nem volt probléma. Ez aztán a "Start New Game" és a CPU-használat bár a SpeedFan ment egyenesen a 100%. A képernyőn a HL2 ment fekete és láttam egy "Loading" folyamatjelző. Ha ez működik CPU többnyire mintegy 22%. Miután betöltődik a képernyő fekete maradt, de a Half Life 2 írásbeli át azt. CPU aztán egyenesen 100%-át, azt akkor megvan a "Blue Screen of Death" körülbelül két másodperc elõtt gép újra indítható. Fan hőmérsékletek voltak Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36c. Is ellenőrizni GCF cache kép, nincs különbség, Elnézést a hosszú ez a poszt, hanem "az információ hatalom" mint mondják. Biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok segíteni, előre, Iszappal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Did you check minimális rendszerkövetelmények? Ha Ön fut az abszolút minimum, akkor az egy dolog biztos youre számítógép fog zuhanni. Azt is az OS. Ha a doboz azt mondta: "Games for Windows", akkor bocs haver, de most, hogy vagy a) Szerezzen be egy új számítógépet a Vista, vagy b) a Windows Vista, mert a Vista operációs rendszer, hogy csak a DX 10-kompatibilis. A opció valószínűleg olcsóbbak.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A nem a "Games for Windows" A gőz / valve Megpróbáltad már telepítette a legtöbb legújabb illesztőprogramok?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Hello emberek, thanks for your time. Minimális követelmények a következők: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Processzor: 1.2 GHz Memória: 256 MB RAM Grafika: DirectX 7. Még a régi gép kezelni tudja, hogy sok! Én is kaptam a legújabb grafikus meghajtót én 9600XT. Vannak más sofőrök kipróbálhatnám? Valaki említett chipset vezetők, de azt hiszem, hogy túl technikai nekem. Minden más gondolatok odakint? Remélhetőleg Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Van AVG, vagy NOD32 telepítve? Azt kiderült, hogy oka van BSOD Steam / Valve játékok Is meg lehetne RAM kapcsolatban, van egy-két koncert botokat? Ha van 2 próbáljon ki egyet, és hogy fut a játék, és a vízum / versa
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Van AVG, vagy NOD32 telepítve? Azt kiderült, hogy oka van BSOD Steam / Valve játékok Szia SocialWarfare, Én AVG használatát, de így nem az én fiam és már nem probléma játszik ezen játékokat. Én azonban, próbálja ki az AVG lekapcsolásáról & jelentést fog később Sok köszönet, Iszappal. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Anybody Play Wow! | BakedCow | PC és konzol játékok | 2 | November 20, 2009 16:47 |
| Nem Play GRIDracedriver | redden137 | PC és konzol játékok | 3 | 14. április 2009 07:00 |
| I Spy-, és gyere játszani! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 18. január 2008 14:17 |
| Cant play audio cd | harriet40 | Drives & Removable Media | 7 | 19. Szeptember 2007 12:30 |
| Milyen játékokkal játszol? | Hybr! D | PC és konzol játékok | 25 | 8. július 2007 04:23 |
| Téma eszközök | |
| |