![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Apgailestaujame, kad pagimdė jums visiems, bet Man labai sunku žaisti HL2, CS arba CSS. Dėl HL2 Aš negaliu net pradėti žaidimą, ekranas tampa šviesiai mėlynos spalvos ir tada vėl batus mano kompiuteryje! Parašiau, nustatantis kai kurių dalykų, kad buvo klaida mėlynas ekranas. Jis pradėjo konstatuodamas, dėl puslapio viršuje, "Problema buvo aptikta ir Windows uždaroma, kad nebūtų pažeistos kompiuterio. Toliau kalbama apie tai apie tikrinimą ir kad stuff I don't really suprantu, bet ten buvo eilutė, pavadinta "Techninė informacija", kuris buvo taip. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Apie CS & CSS galiu žaisti iki 1 minutę prieš visa tai blokuoja ir man nuolat Kulkosvaidis triukšmo, keista. Galų gale mašina vėl batus jos savarankiškai. Bet kuriuo atveju, dėl naujo paleisti gaunu klaidos prane ¹ imus, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png I've tried playing with Firewall off ir aš taip pat kreipėsi grafika jis gana žemas, tačiau visada gausite tuos pačius rezultatus. PC spec taip; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3 ATI Radeon 9600XT, 1.00GB RAM. Tai atsitinka tik dėl garo / Valve žaidimų. Visi kiti žaidimai yra bauda ir aš turiu naujausias tvarkykles įdiegti. Gali vaidinti kiti žaidimai valandas be jokios probs. Baigta HL2 apie tris metus be probs, bet dabar aš tik negalime gauti kur nors ne visi. Ar ne manote, kas skiriasi nuo 3 metų, išskyrus aš neturėjau mano 9600XT atgal tada. Aš taip pat pradėjo HL2 į langą, o veikia SpeedFan kad galėjau pamatyti, kas vyksta. Atidarymo ekranus nebuvo problema. Jis nuvyko į "Start New Game" ir procesoriaus naudojimo baras SpeedFan iškart 100%. HL2 ekrane atėjo juodos ir galėjau pamatyti "Loading" juosta. Kai tai buvo rodyti procesoriaus naudojimas daugiausia buvo apie 22%. Kai įkelti ekranas liko juodas, bet su 2 Life Half raštu per jį. CPU naudojimas ten pateko tiesiai virš 100%, tada aš gavau "Blue Screen of Death" maždaug dvi sekundes prieš mano mašiną iš naujo įkelti. Fanų Fan1 temperatūra buvo 43C, Fan2 53c & HDO 36C. Taip pat patikrino GCF talpyklos failus, nėra jokio skirtumo, Atsiprašau apie šį pranešimą ilgio, bet "informacija yra galia", kaip jie sako. I'm sure you guys gali padėti, tikintis, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite patikrinti minimalūs sistemos reikalavimai? If your veikia absoliutus minimumas, tai jos tikrai dalykas your PC ketina katastrofos. Jis taip pat gali būti OS. Jei šis žymės langelis sakė "Games for Windows", tada sorry dude, bet jūs turėsite arba) Gauti naują kompiuterį su Vista, arba b) Windows Vista, nes Vista tik OS DX 10 suderinamas. Variantas yra pigesni.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos nėra "Games for Windows" Jos garo / vožtuvas Ar bandėte įdiegti labiausiai Neseniai vairuotojų?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Hi people, Ačiū už sugaištą laiką. Minimalūs reikalavimai yra šie: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Procesorius: 1,2 Ghz Atmintis: 256 MB RAM Graphics: DirectX 7. Net mano senas aparatas gali susidoroti su šia partija! Aš taip pat turiu naujausią vaizdo tvarkyklės mano 9600XT. Ar yra kiti vairuotojai man pabandyti? Kažkas paminėta chipset tvarkykles, bet manau, kad būtų pernelyg techninės man. Bet koks kitas mintis ten? Tikimės, Slime. |
|
| |||
| |||
| Ar turite AVG ar NOD32 įrengti? Jos buvo žinomos kaip galinčios sukelti BSOD'S su garo / Valve žaidimų Taip pat ji gali būti susijusi RAM, turite vieną koncertą ar dvi lazdos? Jei turite 2 pabandykite atsižvelgiant atlieka vieną ir paleisti žaidimą ir vizų / atvirkščiai
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ar turite AVG ar NOD32 įrengti? Jos buvo žinomos kaip galinčios sukelti BSOD'S su garo / Valve žaidimų Hi SocialWarfare, I don't naudoti AVG, bet taip mano sūnus ir jis neturi jokių problemų žaisti šiuos žaidimus. Aš, tačiau, pabandykite jį AVG išjungtos ir praneš vėliau, Many thanks, Slime. |