![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, žēl nesa jums visiem, bet man ir lielas problēmas spēlē HL2, CS vai CSS. Par HL2 es nevaru pat sākt spēli, ekrāns paliek spilgti zils un pēc tam atkal zābaki datoru! Es pierakstīja daži sīkumi, kas bija zila kļūda ekrānu. Tas sākās, norādot, uz augšu uz lapas "Problēma ir konstatēts un Windows ir slēgti, lai novērstu kaitējumu jūsu datoram. Turpinājumā apmēram Ieliekot šeit un, ka stuff man nav īsti saprotams, bet tur bija līnija ar nosaukumu "Tehniskā informācija", kas gāja šādi. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Par CS & CSS man var būt līdz 1 minūti pirms viss slēdzenes up & man konstante ložmetēju troksnis, dīvaini. Galu galā mašīnas atkal zābaki tās self. Jebkurā gadījumā, par atkārtotu boot es varu saņemt šādu kļūdas ziņojumu, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Esmu mēģinājis spēlēt ar Firewall off & Esmu arī izrādījās grafika nosaka diezgan zemu, bet vienmēr saņemt pašus rezultātus. PC spec šādi; AMD Athlon 2.400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB Ram. Tas notiek tikai uz Steam / Valve spēlēm. Visas pārējās spēles ir naudas un man ir jaunāko draiveri uzstādīti. Var spēlēt citas spēles stundas bez visos probs. Spēlēja HL2 apmēram pirms trim gadiem bez probs, bet tagad es vienkārši nevaram nokļūt jebkur vispār. Nevaru iedomāties to, kas atšķiras no 3 gadiem, izņemot man nebija mana 9600XT toreiz. Es arī sāka HL2 ar logu, kamēr darbojas SpeedFan, lai es varētu redzēt, kas notiek. Opening ekrāni nebija problēmu. Pēc tam tā devās uz "Start New Game" un CPU lietošanas joslu SpeedFan devās taisni līdz 100%. HL2 ekrāns aizgāja melnā un es varētu redzēt "Kravas" progress bar. Kad tas skrēja CPU izmantošana galvenokārt bija aptuveni 22%. Kad ielādes ekrāns paliek melns, bet ar 2 HALF LIFE rakstiskas tam pāri. CPU noslodze tad devās taisni pa 100%, es pēc tam ieguva "Blue Screen of Death", apmēram divas sekundes pirms manu mašīnu re-booted. Ventilatora temperatūra bija Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36C. Vai arī pārbaudīja GCF cache failus, nekādas atšķirības, atvainojos par garumu šo amatu, bet "informācija ir vara", kā viņi saka. Es esmu pārliecināts, ka jums puiši var palīdzēt, paredzot, Gļotas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs pārbaudāt minimālās sistēmas prasības? Ja youre darbojas absolūtais minimums, tad tās pārliecināts lieta youre PC gatavojas crash. Tā var būt arī OS. Ja kaste teica, ka "Windows spēles", tad sorry dude, bet jūs gatavojaties nu) Get jaunu datoru ar Vista par to, vai b) Get Windows Vista, jo Vista ir tikai OS, ka DX 10 ir savstarpēji savietojamas. Variants, iespējams, ir lētāki.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tās nav "Games for Windows" Tā tvaika / vārstu Vai esat mēģinājuši uzstādot visvairāk jaunāko draiveri?
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Hi people, paldies par jūsu laiku. Minimālās prasības ir šādas: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Processor: 1.2 Ghz Memory: 256 MB RAM Graphics: DirectX 7. Pat mans vecais mašīna var tikt galā ar šo partiju! Esmu arī ieguva jaunākos grafikas draiveri manai 9600XT. Vai ir citi draiveri man vajadzētu mēģināt? Kāds minēts chipset draiveri, bet es domāju, ka būtu pārāk tehnisks mani. Jebkuras citas domas, kas tur? Cerams, Gļotas. |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir AVG un NOD32 instalēta? Tie ir, kas izraisa BSOD's ar Steam / Valve games Tāpat varētu būt RAM saistīts, jums ir viens kabriolets vai divu nūjiņas? Ja Jums ir 2 izmēģināt ārā vienu un rādīt spēli un vīzu / versa
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir AVG un NOD32 instalēta? Tie ir, kas izraisa BSOD's ar Steam / Valve games Hi SocialWarfare, Es tomēr izmanto AVG, bet tas pats mans dēls, un viņam nav problēmas, spēlējot šīs spēles. Es, tomēr, mēģiniet to ar AVG izslēgts un ziņos vēlāk, many thanks, Gļotas. |