![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Przepraszamy wszystkich, ale urodziła Mam wielki problem z gry HL2, CS lub CSS. Na HL2 nie mogę nawet rozpocząć grę, ekran robi się jasny niebieski i ponownie buty moim komputerze! Napisałem ustanawiające niektóre z rzeczy, która była na niebieski ekran błędu. Zaczął się, stwierdzając, na górze strony, "Problem został wykryty i system Windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera". Następnie na temat kontroli i tego, że rzeczy Naprawdę nie rozumiem, ale nie było linii zatytułowanej "Informacje techniczne", który udał się w następujący sposób. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Na CS & CSS mogę grać do 1 minuty, zanim wszystko blokuje się i uzyskać stały karabin maszynowy hałas, weird. Ostatecznie maszyna ponownie buty jego własny rachunek. W każdym razie, w przypadku ponownego uruchamiania pojawia się następujący komunikat o błędzie, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png I've tried playing with Firewall & off I've się także grafiki w dół dość niska, ale zawsze takie same wyniki. PC spec następująco; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB Ram. To zdarza się tylko w parowa / gry Valve. Wszystkie inne gry są grzywny & Mam zainstalowane najnowsze sterowniki. Mogą odgrywać inne gry na wiele godzin bez probs at all. Played HL2 o trzy lata temu nie probs, ale teraz po prostu nie wydaje się w każdym dowolnym miejscu. Czy nie sądzisz, że to co różni się od 3 lat temu, inne niż I didn't have my 9600XT następnie z powrotem. I również rozpoczął HL2 w oknie podczas jazdy SpeedFan abym mógł zobaczyć, co się dzieje. Otwarcie ekranów nie były problemem. Następnie udał się do "Start New Game" i wykorzystanie procesora pasek na SpeedFan poszedł prosto do 100%. The HL2 poszedł czarny ekran i mogłem zobaczyć "Ładowanie" pasek postępu. Gdy ten został uruchomiony użycie procesora była głównie wokół 22%. Po załadowaniu ekran pozostaje czarny, ale z Half Life 2 pisemne całej go. Użycie procesora potem poszli prosto do ponad 100%, następnie dostałem "Blue Screen of Death" na około dwie sekundy przed mój komputer ponownie uruchomiony. Fan temperatury były Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36C. Również sprawdzone gcf Wikisłowniku plików, nie ma znaczenia, Przepraszam za długość tego posta, ale "informacje władzy", jak mówią. I'm sure you guys może pomóc, w oczekiwaniu, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy sprawdzić minimalne wymagania systemowe? Jeśli uruchomiony youre absolutne minimum, a następnie jego pewnym rzeczą youre komputera ma awarię. Może się również OS. Jeśli pole powiedział: "Games for Windows", a następnie sorry dude, ale masz zamiar albo) Pobierz nowy komputer z Vista na to, lub b) Uzyskaj system Windows Vista, ponieważ Vista jest jedynym systemem operacyjnym, który DX 10 jest zgodne z. Opcja A jest prawdopodobnie tańsze.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie "Games for Windows" Jego pary / zaworu Czy próbowali instalowania najbardziej najnowszych sterowników?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Cześć osób, thanks for your time. Minimalne wymagania są następujące: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Procesor: 1,2 GHz Pamięć: 256 MB RAM Grafika: DirectX 7. Nawet moje stare maszyna radzi sobie w tej partii! I've got także najnowsze sterowniki do mojej grafiki 9600XT. Czy istnieją inne sterowniki powinienem spróbować? Ktoś wymienione sterowniki chipsetu, ale myślę, że byłoby dla mnie zbyt techniczne. Wszelkie inne myśli tam? Mamy nadzieję, że Slime. |
|
| |||
| |||
| Czy masz zainstalowany AVG lub NOD32? Są znane spowodować BSOD'S z parowa / gry Valve Także to może być związane RAM, masz pojedynczy koncert lub dwa kije? Jeżeli masz 2 próby wykupujące jeden i uruchamiając grę i wizy / versa
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Czy masz zainstalowany AVG lub NOD32? Są znane spowodować BSOD'S z parowa / gry Valve Hi SocialWarfare, Zrobić użytku AVG, ale to nie mój syn i nie ma on problemy z odtwarzaniem tych gier. Będę jednak próbować go AVG wyłączoną i będzie raport później, many thanks, Slime. |
![]() |
|
| Zakładki |