![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetci,
Omlouvám se, že ťa porodila, ale všetky som s veľkou ťažkosti hrať HL2, CS alebo CSS. Na HL2 nemôžem ani spustiť hru, na obrazovke sa žiarivo modrú & znova-topánky môjho PC! Napísal som si niektoré veci, ktoré boli na modrej chybovom obrazovky. Začala tým, na hornej časti stránky "Problém bol zistený a systém Windows bol vypnutý, aby nedošlo k poškodeniu počítača." Ďalej o kontrolu tejto & to, že veci nemám naozaj pochopiť, ale došlo k riadku s názvom "Technické informácie", ktorý vyšiel takto. *** STOP: 0x0000008e (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). Na CS & CSS môžem hrať až o 1 minútu skôr, ako sa celá vec zámkov až & dostanu konštantnej guľomet hluk, divný. Nakoniec sa stroj znovu-obuv vlastné. V každom prípade, na re-boot dostanu nasledujúce chybové správy, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Som sa pokúšal hrať s Firewall vypnúť & som tiež obrátili na grafika nadol docela nízke, ale vždy dostanete rovnaké výsledky. PC spec takto; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3 ATI Radeon 9600XT, +1,00 GB RAM. To sa deje len na parné / Ventile hry. Všetky ostatné hry sú pokuty & mám nainštalované najnovšie ovládače. Môžu zohrávať iné hry pre hodiny bez probs vôbec. HL2 hrál asi pred tromi rokmi bez probs, ale teď jsem Nedarí sa mi dostať kamkoľvek vôbec. Nemožno si predstaviť, čím sa líši od 3 rokov iné, než som nemal môj 9600XT späť. Tiež som začal HL2 v okne, zatiaľ čo beží SpeedFan tak som mohol vidieť, čo sa deje. Otváracie obrazovkách nebola problém. Potom šiel do 'Začať novú hru' & the CPU bar na SpeedFan šel rovnou na 100%. V HL2 sa čierna obrazovka a potom som mohol vidieť 'Načítavam' pokrok bar. Kedy to bolo beží CPU bola väčšinou okolo 22%. Akonáhle naložené obrazovke zostal čierny, ale s Half Life 2 písomné cez to. CPU potom šli rovno na viac ako 100%, potom som dostala 'modrá obrazovka smrti' asi dve sekundy pred svojím strojom re-nastartoval. Fan teploty boli Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36c. Tiež overená GCF cache súbory, bez rozdielu, Omlouvám se za dĺžku tohto príspevku, ale 'informácie je sila', ako sa hovorí. Som si istý, že chlapci môžu pomôcť, v očakávaní, Sliz. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mali by ste skontrolovať minimálne požiadavky na systém? Ak napríklad beh na absolútne minimum, potom jeho samozrejmosť youre PC bude krach. Môže to byť aj OS. Ak políčko povedal "Games for Windows," a potom mi ľúto kamoš, ale budete buď a) si nový počítač s Vista na neho, alebo b) Získanie systému Windows Vista, pretože Vista je jediný OS, ktorý DX 10 je kompatibilný pre. Variant A je pravdepodobne lacnejšie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeho ne "Games for Windows" Jej pary / ventil
Skúšali ste nainštalovať väčšinu posledných vodičov?
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Môj systém: Prvé OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj lidi,
Vďaka za váš čas. Minimálne požiadavky sú nasledujúce: OS: Windows 2000/XP/ME/98 Procesor: 1,2 Ghz Pamäť: 256 MB RAM Grafika: DirectX 7. Dokonca aj môj starý počítač dokáže vysporiadať s tým veľa! Som tiež dostal najnovšie grafické ovládače pre môj 9600XT. Existujú aj iné ovládače mám skúsiť? Niekto spomínaných ovládačov čipovej sady, ale myslím si, že by bolo príliš technický pre mňa. Akékoľvek iné myšlienky tam? Dúfajme, že Sliz. |
|
|
|||
|
|||
|
Máte nainštalované AVG alebo NOD32? Tie sú známa príčina BSOD'S s parné / Ventile hry
Tiež by to mohlo byť spojené RAM, máte jediný koncert alebo dve palice? Ak máte 2 skúste pričom jeden a spustením hry a vízovej / versa
|
|||
|
|||
|
Máte nainštalované AVG alebo NOD32? Tie sú známa príčina BSOD'S s parné / Ventile hry
Ahoj SocialWarfare, Mám používať AVG, ale to robí môj syn & nemá problémy hranie týchto hier. Ja však, skúste to s AVG vypnúť & podá správu neskôr, Děkuji, Sliz. |