![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, üzgünüm tüm çap için ama büyük bir sorun HL2, CS veya CSS oynamaya yaşıyorum. Hatta bir oyunu başlatmak değil HL2 Açık, ekran ve ardından tekrar mavi parlak giderse-bot my PC! Ben bazı mavi hata ekranı üzerindeki mal yazdı. Bu belirten olarak, sayfanın üst kısmında başladı "Bir sorun algılandı ve Windows bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için kapatıldı vardır". Daha sonra ilgili ve bu kontrol o, gerçekten, ama don't understand orada aşağıdaki gibi bir satır da gitti "Teknik bilgi" başkanlık etti şeyler devam ediyor. *** DUR: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). CS ve CSS Açık Ben en fazla 1 dakika herşeyi önce oynamak kadar kilitler ve ben garip bir sabit makineli tüfek gürültü alıyorum. Sonunda makineyi yeniden çizme kendi kendine. Her durumda yeniden üzerine-Ben aşağıdaki hata mesajı önyükleme yazın http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Ben Güvenlik Duvarı kapalı oynamayı denedim ve ben de aşağı oldukça düşük, ancak her zaman aynı sonuçları elde grafik döndü ettik. PC özelliklerini şöyle; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB Ram. Bu sadece Buhar üzerinde olur / Valf oyunlar. Diğer tüm oyunları iyi ve ben en son sürücüleri yüklü var. Hiç probs ile saat diğer oyunları oynayabilir miyim. HL2 Oynandı yaklaşık üç yıl önce hiçbir probs, ancak şimdi hemen her yerde tüm alırken can't seem. Daha geri sonra benim 9600XT yoktu ne 3 yıl önce diğer farklı düşünemiyorum. Ayrıca bir pencere da ne oluyor görüyoruz verebilecek kadar SpeedFan yayınlamakla HL2 başladı. Açılış ekranlar bir sorun değildi. Daha sonra 'Başlat Yeni Oyunu' & SpeedFan üzerindeki CPU kullanımı çubuğu% 100 doğru gitti gitti. Bu HL2 ekran siyah gitti ve bir 'Yükleniyor' ilerleme çubuğu gördüm. Bu CPU kullanımı çalıştıran çoğunlukla% 22 civarında oldu. Sonra ekran yüklendi ancak siyah kaldı yarı ömrü 2 ile arasında yazılı. CPU kullanımı sonra düz üzerinden% 100, ben sonra 'Ölümün Mavi Ekranı "ile ilgili iki saniye önce makine yeniden boot var gittim. Fan sıcaklıklar Fan1 43C, Fan2 53c & HDO 36C edildi. Ayrıca önbellek dosyaları, hiçbir fark gcf, doğruladınız mı Bu yazının uzunluğu hakkında ancak Üzgün bilgi güçtür 'olarak açıkladı. Sizin yardımcı olabilir, eminim beklentisiyle in Çamur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Için minimum sistem gereksinimleri kontrol etti mi? Eğer youre mutlak az çalışan, daha sonra da bir şey emin youre PC kazasında gidiyor. Ayrıca OS olabilir. Eğer kutusu "Oyunlar Windows dedi," sonra üzgünüm dostum ama ya a) üzerinde veya Vista ile yeni bir bilgisayar al b) Windows Vista alın, çünkü Vista sadece İşletim DX 10 ile uyumlu olduğu devam etmektedir. A Seçeneği muhtemelen ucuz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu değil "Oyunlar Windows için" Bu buhar / vanası Size en fazla yüklemeyi denedim son sürücüleri?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Merhaba millet, Zaman ayırdığınız için teşekkürler. En az gereksinimler şunlardır: OS: Windows 2000/XP/ME/98 İşlemci: 1,2 Ghz Bellek: 256 MB RAM Grafik: DirectX 7. Hatta eski makine başa bu çok! Ben de 9600XT için en son grafik sürücüleri var. Orada ben denemelisiniz diğer sürücüler misiniz? Biri yonga seti sürücüleri bahsedilen ama benim için çok teknik olabileceğini düşünüyorum. Dışında diğer düşünceler var mı? Umarım, Çamur. |
|
| |||
| |||
| Size AVG veya NOD32 yüklü mü? Onlar BSOD'S Buhar ile Vana oyunlar neden bilinmektedir De olabilir RAM ilgili, tek bir iş ya da iki sopa var mı? Eğer 2 sahip bir yaptırmayı deneyin ve / sürümüyle oyun ve vize çalışan
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Size AVG veya NOD32 yüklü mü? Onlar BSOD'S Buhar ile Vana oyunlar neden bilinmektedir Merhaba SocialWarfare, Ama kullanmak AVG bunu oğlum yapar ve o sorun bu oyun var. Ben, ancak, onu denemek AVG ve kapalı daha sonra tekrar rapor eder, çok teşekkürler, Çamur. |