![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Вибачте втомлювати вас все, але в мене виникають великі проблеми грають HL2, CS або CSS. З HL2 я навіть не можу почати гру, екран стає яскраво-синім & Re-то чобіт мій комп'ютер! Я записав деякі речі, які були на синій екран з помилкою. Він почав виступ, заявивши, у верхній частині сторінки, "Проблема була виявлена і Windows був закритий, щоб не пошкодити ваш комп'ютер". Потім йде про перевірку цієї &, що речі я дійсно не розумію, але не було на чолі лінія "технічної інформації", який відправився в наступному. *** STOP: 0x0000008E (0xC000001D, 0xE3F937c7, 0xA75BD88C, 0x00000000). На CS & CSS я можу грати на термін до 1 хвилину тому все це блокує & я можу отримати постійний шум кулемета, дивно. Зрештою машина повторно чобіт свій самоврядування. У будь-якому разі, про повторний завантаженні я отримую таке повідомлення про помилку, http://img442.imageshack.us/img442/3...essagesrc5.png Я намагався грати з Firewall Off & Я також звернувся графіком буде досить низькою, але завжди отримаєте ті ж результати. PC Spec наступним чином; AMD Athlon 2400 + XP Home SP3, ATI Radeon 9600XT, 1.00GB Рам. Це може відбутися тільки на Steam / Valve гри. Всі інші ігри штраф & У мене є останні версії драйверів. Можна грати інші ігри для годинника з Probs не на всіх. Грав HL2 близько трьох років тому, НЕ Probs, але тепер я просто не можу здатися, щоб отримати в будь-якому місці і все. Чи не розумію, що це відрізняється від 3 років тому, інші, ніж у мене не було моїм 9600XT тоді. Я також почав HL2 у вікно поки працює SpeedFan, щоб я міг бачити, що відбувається. Відкриття екрани були не проблема. Потім він пішов на "Start New Game '& Бар ЦП на SpeedFan пішов прямо до 100%. HL2 пішов чорний екран і я зміг побачити "Завантаження" прогрес бар. Коли це працює ЦП була в основному навколо 22%. Після завантаження екран залишається чорним, але з HALF LIFE 2 письмових через нього. ЦП потім пішов прямо до 100%, тоді я отримав 'Синій екран смерті "приблизно за дві секунди до моєї машини перезавантажувати. Вентилятор температури були fan1 43C, 53C & Fan2 HDO 36C. Також підтверджено РГС кеш-файли, немає ніякої різниці, На жаль з приводу тривалості цього поста, а "інформація це влада", як вони говорять. Я впевнена, що ви, хлопці, можете допомогти, в очікуванні, Слиз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перевірили ви мінімальні системні вимоги? Якщо ти Запуск абсолютного мінімуму, то його вірний комп'ютер Youre річ йде до краху. Він також може бути операційної системи. Якщо у вікні сказав: "Games For Windows", то вибачте, але чувак ви збираєтеся або а) Отримати новий комп'ютер з Vista чи ні, або б) отримати Windows Vista, тому що Vista є єдиною ОС, що DX 10 є сумісність з. Варіант А, можливо, дешевше.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Його не "Games For Windows" Його пари / клапан Ви пробували встановлення найбільш останні версії драйверів?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Привіт народ, Спасибо за ваш час. Мінімальні вимоги такі: ОС: Windows 2000/XP/ME/98 Процесор: 1,2 Ггц Пам'ять: 256 МБ RAM Графіка: DirectX 7. Навіть моя стара машина може впоратися з цієї партії! Я також одержав новітні графічні драйвери для 9600XT. Чи існують інші водії Я хотів спробувати? Хтось згадав драйверів чіпсета, але я думаю, що було б занадто складно для мене. Будь-які інші думки Out There? Сподіваюся, Слиз. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас AVG або NOD32 встановлений? Вони були відомі причини BSOD з Steam / Valve ігор Крім того, вона могла б бути пов'язані ОЗУ, у вас є одне або два концерти палички? Якщо у вас є 2 спроби вивезення одного і запустити гру і Visa / зворотному
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас AVG або NOD32 встановлений? Вони були відомі причини BSOD з Steam / Valve ігор Привіт SocialWarfare, Я використовую AVG, але так чи мій син & він без проблем грає у ці ігри. Я, однак, спробуйте його відключити AVG & повідомить пізніше, Велике спасибі, Слиз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ніхто Слухати WoW? | BakedCow | PC & консоль Gaming | 2 | 20 листопада 2009 16:47 |
| Не вдається відтворити GRIDracedriver | redden137 | PC & консоль Gaming | 3 | 14 квітня 2009 07:00 |
| I Spy-Заходьте і грайте! | cheesepuff | Off Topic Discussion | 5 | 18 січня 2008 14:17 |
| Нахиляє Play Audio CD | harriet40 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 19 вересня 2007 12:30 |
| В які ігри ви граєте? | Hybr! D | PC & консоль Gaming | 25 | 8 липня 2007 04:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |