![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам избор да отида или PSP 3000 или ipod пипай, кой ли Предполагам е по-добре? Доброто, bads? |
|
| |||
| |||
| добре новата PSP scanline има проблеми с някои игри. Имам PSP и мога да ви кажа, неговото парче лайно. I DONT някога да я използват повече. за ipod докосване е интернет, голяма уеб браузър и може да добави, музика, видео, снимки и товари на заявленията. Ако наистина искате игри в движение получите PSP. DONT но аз наистина мисля, че ще свършим с това, че много |
|
| |||
| |||
| И двете направя доста почти същите неща, но PSP е разширение за допълнителна памет. Всеки има своите собствени добри и лоши битове, така че зависи какво искате да я използвате за. |
|
| |||
| |||
| Добре аз имам и двете. Ами ... Вие не може да пляскане / jailbreak една от тях. PSP не е за музика. iPod е. PSP не е за видеоклипове. iPod е. PSP е за игри. iPod е не. (също има някои прости забавно игри) Ако имате рутер у дома, щях да кажа да получа ipod докосване. iPod е по-евтино в дългосрочен план, тъй като PSP игри arent евтини. Аз няма да използвам моя PSP за музика, нейните много обемисти спрямо ipod. уеб браузъра на PSP е кучка. нито един от тях имат Flash в своите браузъри. |
|
| |||
| |||
| Имам PSP и той върви навсякъде с мен, включително моите 19 DVD-та и 13 игри, които заемат по-малка стая тогава PSP Все още ли искате още кажа отида с Ipod пипай, че има повече функции и е лек / малък.Промени: Само проверени ОП и аз съм се познае искате той на свой избор, направени досега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз имам две PSPs за продажба, ако anyones интересува. Нито някога са били използвани за повече от няколко часа.
|
| |||
| |||
| Бих получите PSP, тъй като може да играе много по-добри игри с по-добра графика, тя е по-голям екран, евтин и може да се разшири с памет от получаването на нова карта с памет по всяко време! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 27-ми октомври 2009 16:32 |
| IPod Touch в Диагностичния Режим | Haun | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 16-то Mar 2009 05:02 |
| IPod Touch Време бъркотия? | Haun | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 13 Март 2009 07:18 |
| Jailbreaking моя iPod Touch? | Haun | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 27 Feb 2009 15:02 |
| Ipod Touch 2G с 2.2.1 Update - AOL Mail Не Изтриване | Haun | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 9 февруари 2009 04:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |