![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám na výběr získat buď PSP 3000 nebo ipod dotek, který z nich si myslíš je lepší? Dobré, že bads? |
|
| |||
| |||
| i nové psp scanline má problémy s některými hrami. Mám psp a mohu říct, jeho kousek svinstvo. i dont stále použít ještě. iPod dotek má internet, skvělý webový prohlížeč i mohou přidat, hudbu, video, fotografie a spoustu aplikací. pokud opravdu chtějí hraní na cestách dostat psp. i dont ale opravdu si myslíš, že skončí, kteří ji využívají, že mnoho |
|
| |||
| |||
| Oba do značné míry stejné věci, ale PSP je rozšiřitelný o další paměť. Každý z nich má své vlastní dobro a zlo drobnosti, tak to záleží, co chcete používat pro. |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem obojí. No ... nemůžete crack / útěk z vězení některou z nich. PSP není k hudbě. iPod je. PSP není pro video. iPod je. PSP je pro hry. iPod není. (i zde jsou některé jednoduché zábavné hry) Pokud máte router doma, řekl bych dostat ipod dotek. iPod je levnější, v dlouhém období, protože psp hry arent levné. nechtěl jsem použít svůj psp na hudbu, její velmi objemné srovnání s ipod. prohlížení webových stránek na psp je děvka. Ani jeden z nich má ve svém prohlížeči flash. |
|
| |||
| |||
| Mám PSP a to chodí všude se mnou včetně mého 19 DVD a 13 her, které zabírají méně prostoru, pak PSP Zatím bych ještě říci, jdi s Ipod dotek, má více funkcí a je lehčí / menší.Edit: Jen kontrolovali OP a jsem hádat, že bych se na jeho výběru, které nyní. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dva poskytovatelé platebních služeb za účelem prodeje, pokud anyones zájem. Ani se někdy používá pro více než několik hodin.
|
| |||
| |||
| Já bych si na PSP, jak můžete hrát mnohem lépe, hry s lepší grafikou, má větší displej, levnější a můžete rozšířit paměť by získali novou paměťovou kartu kdykoliv! |