μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

IPod Touch vs PSP 3000;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 05:33
Μέλος Ομάδα

Έχω μια επιλογή να λάβετε είτε ένα PSP 3000 ή ένα iPod Touch, το οποίο σας κάνει μία νομίζω είναι καλύτερα; Η καλή, η κακών;
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 17:24
Μέλος Ομάδα

και το νέο PSP έχει scanline θέματα με μερικά παιχνίδια. Έχω ένα psp και μπορώ να σας πω, το ένα κομμάτι της χάλια. i dont χρησιμοποιήσουν ποτέ πια. το ipod touch έχει το Διαδίκτυο, μια μεγάλη web browser μου να προσθέσω, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, και τα φορτία των αιτήσεων. αν πραγματικά θέλετε gaming εν κινήσει πάρετε το PSP. i dont, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα καταλήξουμε πολύ που το χρησιμοποιεί
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 05:54
Μέλος Ομάδα

Και οι δύο κάνουν λίγο πολύ τα ίδια πράγματα, αλλά το PSP είναι επεκτάσιμη για περισσότερη μνήμη. Καθένα από αυτά έχει τα δικά τους καλά και κακά δυφία ώστε αυτό εξαρτάται από το τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για.
Old 17 Ιανουαρίου 2009, 09:59
Μέλος Ομάδα

Εντάξει, έχω και τα δύο.
Λοιπόν ... δεν μπορείτε να σπάσουν / jailbreak είτε από αυτά.
PSP δεν είναι για τη μουσική. Το iPod είναι.
PSP δεν είναι για βίντεο. Το iPod είναι.
PSP είναι για τα παιχνίδια. iPod δεν είναι. (καλά, υπάρχουν ορισμένες απλές διασκέδαση παιχνίδια)
Αν έχετε ένα router στο σπίτι, θα ήθελα να πω πάρετε μια iPod Touch.
Το iPod είναι φθηνότερα σε μακροπρόθεσμη βάση, καθώς τα παιχνίδια psp arent φθηνή.
Δεν θα χρησιμοποιήσετε psp μου για τη μουσική, το πολύ ογκώδες σε σύγκριση με το iPod.
web browsing για το PSP είναι μια γκόμενα.
κανένας από αυτούς δεν έχουν flash με τους browsers.
Old 17 Ιανουαρίου 2009, 16:04
Ομάδα Δωρητών

Έχω ένα PSP και θα πηγαίνει παντού μαζί μου, συμπεριλαμβανομένου μου 19 DVD και 13 παιχνίδια που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συνέχεια, το PSP ακόμη θα ήθελα ακόμη να πω πήγαινε με το iPod Touch, έχει περισσότερες λειτουργίες και είναι ελαφρύτερο / μικρότερο.

Edit: Μόλις ελεγχθεί το ΕΠ και είμαι μαντέψουν που είχε γίνει από την επιλογή του από τώρα.
Old 17 Ιανουαρίου 2009, 16:59
Συντονιστής Ομάδας

Έχω δύο ΠΥΠ προς πώληση αν anyones ενδιαφέρει. Δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από λίγες ώρες.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27 Φεβρουαρίου, 2009, 15:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Είχα πάρετε το PSP, όπως μπορείτε να παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια με καλύτερα γραφικά, έχει μια μεγαλύτερη οθόνη, φθηνότερη και μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη με το να φτάσετε μια νέα κάρτα μνήμης οποιαδήποτε στιγμή!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.