![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια επιλογή να λάβετε είτε ένα PSP 3000 ή ένα iPod Touch, το οποίο σας κάνει μία νομίζω είναι καλύτερα; Η καλή, η κακών; |
|
| |||
| |||
| και το νέο PSP έχει scanline θέματα με μερικά παιχνίδια. Έχω ένα psp και μπορώ να σας πω, το ένα κομμάτι της χάλια. i dont χρησιμοποιήσουν ποτέ πια. το ipod touch έχει το Διαδίκτυο, μια μεγάλη web browser μου να προσθέσω, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, και τα φορτία των αιτήσεων. αν πραγματικά θέλετε gaming εν κινήσει πάρετε το PSP. i dont, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα καταλήξουμε πολύ που το χρησιμοποιεί |
|
| |||
| |||
| Και οι δύο κάνουν λίγο πολύ τα ίδια πράγματα, αλλά το PSP είναι επεκτάσιμη για περισσότερη μνήμη. Καθένα από αυτά έχει τα δικά τους καλά και κακά δυφία ώστε αυτό εξαρτάται από το τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έχω και τα δύο. Λοιπόν ... δεν μπορείτε να σπάσουν / jailbreak είτε από αυτά. PSP δεν είναι για τη μουσική. Το iPod είναι. PSP δεν είναι για βίντεο. Το iPod είναι. PSP είναι για τα παιχνίδια. iPod δεν είναι. (καλά, υπάρχουν ορισμένες απλές διασκέδαση παιχνίδια) Αν έχετε ένα router στο σπίτι, θα ήθελα να πω πάρετε μια iPod Touch. Το iPod είναι φθηνότερα σε μακροπρόθεσμη βάση, καθώς τα παιχνίδια psp arent φθηνή. Δεν θα χρησιμοποιήσετε psp μου για τη μουσική, το πολύ ογκώδες σε σύγκριση με το iPod. web browsing για το PSP είναι μια γκόμενα. κανένας από αυτούς δεν έχουν flash με τους browsers. |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα PSP και θα πηγαίνει παντού μαζί μου, συμπεριλαμβανομένου μου 19 DVD και 13 παιχνίδια που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στη συνέχεια, το PSP ακόμη θα ήθελα ακόμη να πω πήγαινε με το iPod Touch, έχει περισσότερες λειτουργίες και είναι ελαφρύτερο / μικρότερο.Edit: Μόλις ελεγχθεί το ΕΠ και είμαι μαντέψουν που είχε γίνει από την επιλογή του από τώρα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω δύο ΠΥΠ προς πώληση αν anyones ενδιαφέρει. Δεν έχει ποτέ χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από λίγες ώρες.
|
| |||
| |||
| Είχα πάρετε το PSP, όπως μπορείτε να παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια με καλύτερα γραφικά, έχει μια μεγαλύτερη οθόνη, φθηνότερη και μπορείτε να επεκτείνετε τη μνήμη με το να φτάσετε μια νέα κάρτα μνήμης οποιαδήποτε στιγμή! |