![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam izbor da biste dobili ili PSP 3000 ili iPod Touch, kojemu se u jednom da li je bolje računati? Dobra je bads? |
|
| |||
| |||
| dobro novi psp ima scanline pitanja s nekim igrama. Imam psp i mogu vam reći, njegova komad sranje. ja dont ikada koristiti više. iPod touch ima internet, a veliki web pregledniku JA svibanj dodati, muzike, videa, fotografije i hrpe aplikacija. Ako zaista želite gaming na putu dobiti PSP. ali JA stvarno dont misliti te htijenje kraj gore koristeći ga toliko |
|
| |||
| |||
| Oni su oboje prilično puno napraviti iste stvari ali PSP je proširiv za više memorije. Svaki ima svoje dobre i loše bitova pa ovisi šta želite koristiti za njega. |
|
| |||
| |||
| Ok imam i jedno i drugo. Pa ... ne možete ispucati / ili bjekstvo iz zatvora od njih. PSP nije za glazbu. iPod je. PSP nije za videozapise. iPod je. PSP je za igre. iPod nije. (ali postoje neke jednostavne igre zabava) Ako imate ruter kod kuće, rekao bih dobiti iPod Touch. iPod je jeftinija na duže staze, jer PSP igara arent jeftini. Ne bih koristiti svoj PSP za glazbu, njegove vrlo težak u odnosu na iPod. web pregledavanja na psp je kučka. niti ih ima flash u svojim preglednicima. |
|
| |||
| |||
| Imam PSP i ona ide svuda sa mnom i moja 19 DVD i 13 igara koje zauzimaju manje sobe zatim PSP Još bih još reći idi s iPod Touch, ona ima više funkcionalnosti i upaljač / manja.Edit: Samo provjerite OP i I'm guessing on mi je napravio njegov izbor do sada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam dva PSPs za prodaju, ako anyones zainteresirani. Niti su ikada bili korišteni za više od nekoliko sati.
|
| |||
| |||
| Htio dobiti PSP, kao što možete igrati puno bolje igre sa boljom grafikom, ima veći ekran, jeftinije i možete proširiti memoriju koju dobijete novu karticu u bilo! |