![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van választék, hogy akár a PSP 3000 vagy az iPod touch, ami egy mit gondol a jobb? A jó, a bads? |
|
| |||
| |||
| valamint az új PSP már scanline kérdésekről néhány játékot. Van egy psp, és mondhatom, hogy egy darab szar. Én soha ne használja többé. Az iPod touch az internet, a nagy webböngészõ lehet hozzáadni, zenéket, videókat, fotókat, és betölti az alkalmazásokat. Ha szeretné Gaming útközben kap a psp. de azt hiszem, igazán dont majd a végén használjuk, hogy sokkal |
|
| |||
| |||
| Mindketten elég jól csinálni a dolgokat, de ugyanazon a PSP is tovább bővíthető memória. Mindegyik a saját jó és rossz bitet, így attól függ, mit szeretne használni azt. |
|
| |||
| |||
| Rendben van mindkettő. Hát ... nem tudsz kiváló / jailbreak egyikük. PSP nem a zenét. iPod. PSP nem videók. iPod. PSP is a játékokat. iPod nem. (jól van néhány egyszerű, szórakoztató játékok) Ha van otthon routered, én azt mondanám, hogy az iPod touch. iPod olcsóbb-e hosszú távon, mivel a PSP játékok arent olcsó. Én nem az én psp a zene, a nagyon nagy tömegű, hogy az iPod. webböngészés a psp egy ribanc. egyikük sem rendelkezik a flash böngészőkben. |
|
| |||
| |||
| Van egy PSP és megy mindenhol velem beleértve a DVD-én 19 és 13 játékok, amelyek kevesebb terem majd a PSP Még én is mondjuk el az iPod Touch, ez több, a funkcionalitás és a könnyebb / kisebb.Edit: Csak ellenőrizni az OP, és én vagyok kitalálni, amit az tett választása van. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van két eladó pénzügyi szolgáltatók számára, ha anyones érdekel. Sem valaha használt több mint néhány órát.
|
| |||
| |||
| Én meg a PSP, mint te tud játszani sokkal jobb játékok jobb grafika, meg egy nagyobb képernyőn, olcsóbb, és így a memória bővítése mégpedig oly módon, hogy egy új memóriakártyát bármikor! |