mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

IPod Touch vs PSP 3000?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 29, 2008, 05:33
Narys

Default IPod Touch vs PSP 3000?

Turiu pasirinkti gauti arba PSP 3000 arba iPod touch, kurių vienas do you skaitytis yra geriau? Geras, blogybėmis?
Old Gruodis 29, 2008, 17:24
Narys

bei naujų paslaugų teikėjas turi scanline problemų su kai kurių žaidimų. Turiu psp ir galiu pasakyti, jos yra šūdas gabalas. I dont kada naudoti nebereikia. iPod touch turi interneto, puiki interneto naršyklė galiu pridėti, muzika, video, nuotraukos ir apkrovų paraiškas. Jei tikrai nori žaidimo apie go get PSP. bet aš tikrai dont think jums reikia naudoti tai, kad daug
Old 1 sausis 2009, 05:54
Narys

Jie abu tai beveik tos pačios medžiagos, bet PSP angioplastikos daugiau atminties. Kiekvienas turi savo gerų ir blogų bitai, kad ji priklauso, ką norite jį naudoti.
Old Sausis 17, 2009, 09:59
Narys

Gerai turiu abu.
Na ... Jūs negalite crack / Jailbreak nors iš jų.
PSP ne muzika. Ipod yra.
PSP ne vaizdo. Ipod yra.
PSP žaidimų. Ipod nėra. (na yra keletas paprastų Pramogos Žaidimai)
Jei turite namie maršrutizatorius, sakyčiau gauti iPod touch.
Ipod yra pigiau ilgainiui, nes PSP žaidimai ARENT pigūs.
Aš nenoriu naudoti savo PSP muzikos, savo labai didelių gabaritų, lyginant su iPod.
naršymą ant PSP yra kalė.
nė vienas iš jų turi blykste savo naršyklėse.
Old Sausis 17, 2009, 16:04
Donorų grupės

Turiu PSP ir ji eina visur su manimi taip mano 19 DVD ir 13 žaidimų, kurie užima mažiau vietos tada PSP dar aš dar sako eiti su iPod Touch, ji turi daugiau funkcijų ir yra lengvesnis / mažesnių.

Edit: Tiesiog tikrinamas OP ir I'm guessing Jis norėjo padaryti iš jo pasirinkimo dabar.
Old Sausis 17, 2009, 16:59
Moderatorius Grupė

Turiu du MPT parduoti anyones jei domina. Nei kada nors buvo naudojamos daugiau nei kelias valandas.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Vasaris 27, 2009, 15:03
Naujas Narys

Norėčiau gauti PSP, kaip jūs galite žaisti kur kas geriau žaidimus geresnės grafikos, jis didesnis ekranas, pigesnis ir galite išplėsti atmintį gauti naują atminties kortelę bet kada!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
IPod Touch evilfantasy Sound, Speakers & MP3 Players 1 27 spalis 2009 16:32
IPod Touch diagnostikos režimu Haun Sound, Speakers & MP3 Players 1 Kovas 16, 2009 05:02
IPod Touch Laikas Mess Up? Haun Sound, Speakers & MP3 Players 1 Kovas 13, 2009 07:18
Jailbreaking mano iPod Touch? Haun Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 27 vasaris 2009 15:02
IPod Touch 2G su 2.2.1 Update - AOL Mail Not Ištrinti Haun Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 9 vasaris 2009 04:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.