![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu pasirinkti gauti arba PSP 3000 arba iPod touch, kurių vienas do you skaitytis yra geriau? Geras, blogybėmis? |
|
| |||
| |||
| bei naujų paslaugų teikėjas turi scanline problemų su kai kurių žaidimų. Turiu psp ir galiu pasakyti, jos yra šūdas gabalas. I dont kada naudoti nebereikia. iPod touch turi interneto, puiki interneto naršyklė galiu pridėti, muzika, video, nuotraukos ir apkrovų paraiškas. Jei tikrai nori žaidimo apie go get PSP. bet aš tikrai dont think jums reikia naudoti tai, kad daug |
|
| |||
| |||
| Jie abu tai beveik tos pačios medžiagos, bet PSP angioplastikos daugiau atminties. Kiekvienas turi savo gerų ir blogų bitai, kad ji priklauso, ką norite jį naudoti. |
|
| |||
| |||
| Gerai turiu abu. Na ... Jūs negalite crack / Jailbreak nors iš jų. PSP ne muzika. Ipod yra. PSP ne vaizdo. Ipod yra. PSP žaidimų. Ipod nėra. (na yra keletas paprastų Pramogos Žaidimai) Jei turite namie maršrutizatorius, sakyčiau gauti iPod touch. Ipod yra pigiau ilgainiui, nes PSP žaidimai ARENT pigūs. Aš nenoriu naudoti savo PSP muzikos, savo labai didelių gabaritų, lyginant su iPod. naršymą ant PSP yra kalė. nė vienas iš jų turi blykste savo naršyklėse. |
|
| |||
| |||
| Turiu PSP ir ji eina visur su manimi taip mano 19 DVD ir 13 žaidimų, kurie užima mažiau vietos tada PSP dar aš dar sako eiti su iPod Touch, ji turi daugiau funkcijų ir yra lengvesnis / mažesnių.Edit: Tiesiog tikrinamas OP ir I'm guessing Jis norėjo padaryti iš jo pasirinkimo dabar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu du MPT parduoti anyones jei domina. Nei kada nors buvo naudojamos daugiau nei kelias valandas.
|
| |||
| |||
| Norėčiau gauti PSP, kaip jūs galite žaisti kur kas geriau žaidimus geresnės grafikos, jis didesnis ekranas, pigesnis ir galite išplėsti atmintį gauti naują atminties kortelę bet kada! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IPod Touch | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 27 spalis 2009 16:32 |
| IPod Touch diagnostikos režimu | Haun | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Kovas 16, 2009 05:02 |
| IPod Touch Laikas Mess Up? | Haun | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Kovas 13, 2009 07:18 |
| Jailbreaking mano iPod Touch? | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 27 vasaris 2009 15:02 |
| IPod Touch 2G su 2.2.1 Update - AOL Mail Not Ištrinti | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 9 vasaris 2009 04:50 |
| Temos įrankiai | |
| |