![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir izvēle, lai saņemtu vai nu PSP 3.000 vai ipod touch, kurš no jums jārēķinās, ir labāks? Labs, ļaunumiem? |
|
| |||
| |||
| arī jauno psp ir scanline jautājumus dažas spēles. Man ir PSP un es varu jums pateikt, tā gabals crap. i dont kādreiz izmantot vairs. ipod touch ir internets, lieliska interneta pārlūku varu pievienot, mūzika, video, fotogrāfijas un kravas pieteikumus. Ja jūs tiešām vēlaties spēļu par go get PSP. bet es patiešām dont domāju, ka jūs beigās izmanto to, ka daudz |
|
| |||
| |||
| Viņi abi to diezgan daudz pats stuff, bet PSP ir paplašināma vairāk atmiņas. Katram ir savas labas un sliktas biti tā ir atkarīgs, ko Jūs vēlaties izmantot to. |
|
| |||
| |||
| Okay i ir abi. Nu ... Jūs nevarat kreka / jailbreak kādai no tām. PSP nav mūzikas. iPod is. PSP nav paredzēts video. iPod is. PSP ir spēles. iPod nav. (arī ir dažas jautras vienkāršas spēles) Ja jums ir router mājās, es teiktu, saņemt iPod touch. iPod ir lētāki ilgtermiņā, jo psp spēles arent lēti. Es neizmantot manu psp mūziku, tā ir ļoti apjomīga, salīdzinot ar ipod. Web pārlūkošanas uz psp ir kuce. neviens no viņiem flash savos pārlūkos. |
|
| |||
| |||
| Man ir PSP un iet visur kopā ar mani ieskaitot manu 19 DVD un 13 spēles, kas aizņem mazāk vietas tam PSP tomēr es lūdzu vēl teikt iet ar Ipod touch, tas ir vairāk funkcionalitāti un ir vieglāks / mazāks.Edit: Tikai pārbauda OP un I'm guessing viņš gribētu no veicis izvēli tagad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir divas PSP pārdošanai, ja anyones neinteresē. Ne agrāk tika izmantoti vairāk nekā dažas stundas.
|
| |||
| |||
| I'd get PSP, kā jūs varat spēlēt daudz labāk spēles ar labākām grafikām, tas ir lielāks ekrāns, lētāki un varat paplašināt atmiņu līdz iegūt jaunu atmiņas karti jebkurā laikā! |
![]() |
|
| Bookmarks |