rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

IPod Touch vs PSP 3000?

Reply

Narzędzia wątku
Old 29. grudnia 2008, 05:33
Członek grupy

Default IPod Touch vs PSP 3000?

Mam do wyboru albo 3000 PSP lub iPod touch, który z nich nie można liczyć jest lepszy? Dobra, w bads?
Old 29 grudnia 2008, 17:24
Członek grupy

oraz nowe PSP ma scanline problemy z niektórymi grami. Mam PSP i mogę powiedzieć, jej kawałek gówna. i dont nigdy już go używać. iPod touch ma internet, a great internetowej i może dodać, muzyka, wideo, zdjęć i wiele zastosowań. Jeśli naprawdę chcesz gra na PSP go dostać. but i dont really think you kończy się jej, że wiele
Old 1 stycznia 2009, 05:54
Członek grupy

Obydwoje nie całkiem tak samo, ale stuff PSP rozszerzalna do większej ilości pamięci. Każdy z nich ma własne dobre i złe bitów więc zależy co chcesz go użyć do.
Old 17 stycznia 2009, 09:59
Członek grupy

Dobra mam obie.
Cóż ... nie można roztrzaskać / jailbreak jednego z nich.
PSP nie jest do muzyki. iPod jest.
PSP nie jest dla filmów. iPod jest.
PSP jest dla gier. iPod nie jest. (również istnieje kilka prostych gier zabawy)
Jeśli masz router w domu, chciałbym powiedzieć, otrzymasz iPoda touch.
iPod jest tańszy w dłuższej perspektywie, ponieważ PSP gry ARENT tanie.
i nie korzystać z mojego psp do muzyki, jego bardzo dużej objętości w stosunku do iPoda.
przeglądania stron internetowych na psp to suka.
żadna z nich nie ma błysk w swoich przeglądarkach.
Old 17 stycznia 2009, 16:04
Grupa dawcy

Mam PSP i wszędzie jest ze mną w tym mój 19 DVD i 13 gier, które zajmują mniej miejsca następnie PSP I'd wciąż jeszcze powiedzieć przejść z iPoda touch, ma więcej funkcji i jest lżejszy / mniejsze.

Edit: Tylko PO i sprawdzeniu I'm guessing he'd z dokonał wyboru teraz.
Old 17 stycznia 2009, 16:59
Moderator grupy

Mam dwa PSP na sprzedaż, jeśli zainteresowany anyones. Nigdy nie były używane dłużej niż kilka godzin.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 27 lutego 2009, 15:03
Nowe państwa grupy

I'd get PSP, jak można grać dużo lepiej z lepszych gier grafiki, to ma większy ekran, tańsze i można rozszerzyć pamięć dzięki nowej karty pamięci, w każdej chwili!
Reply

Register

Zakładki