![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam do wyboru albo 3000 PSP lub iPod touch, który z nich nie można liczyć jest lepszy? Dobra, w bads? |
|
| |||
| |||
| oraz nowe PSP ma scanline problemy z niektórymi grami. Mam PSP i mogę powiedzieć, jej kawałek gówna. i dont nigdy już go używać. iPod touch ma internet, a great internetowej i może dodać, muzyka, wideo, zdjęć i wiele zastosowań. Jeśli naprawdę chcesz gra na PSP go dostać. but i dont really think you kończy się jej, że wiele |
|
| |||
| |||
| Obydwoje nie całkiem tak samo, ale stuff PSP rozszerzalna do większej ilości pamięci. Każdy z nich ma własne dobre i złe bitów więc zależy co chcesz go użyć do. |
|
| |||
| |||
| Dobra mam obie. Cóż ... nie można roztrzaskać / jailbreak jednego z nich. PSP nie jest do muzyki. iPod jest. PSP nie jest dla filmów. iPod jest. PSP jest dla gier. iPod nie jest. (również istnieje kilka prostych gier zabawy) Jeśli masz router w domu, chciałbym powiedzieć, otrzymasz iPoda touch. iPod jest tańszy w dłuższej perspektywie, ponieważ PSP gry ARENT tanie. i nie korzystać z mojego psp do muzyki, jego bardzo dużej objętości w stosunku do iPoda. przeglądania stron internetowych na psp to suka. żadna z nich nie ma błysk w swoich przeglądarkach. |
|
| |||
| |||
| Mam PSP i wszędzie jest ze mną w tym mój 19 DVD i 13 gier, które zajmują mniej miejsca następnie PSP I'd wciąż jeszcze powiedzieć przejść z iPoda touch, ma więcej funkcji i jest lżejszy / mniejsze.Edit: Tylko PO i sprawdzeniu I'm guessing he'd z dokonał wyboru teraz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam dwa PSP na sprzedaż, jeśli zainteresowany anyones. Nigdy nie były używane dłużej niż kilka godzin.
|
| |||
| |||
| I'd get PSP, jak można grać dużo lepiej z lepszych gier grafiki, to ma większy ekran, tańsze i można rozszerzyć pamięć dzięki nowej karty pamięci, w każdej chwili! |
![]() |
|
| Zakładki |