mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Ipod Touch vs PSP 3000?

Reply

Thread Tools
Old 29 decembrie 2008, 05:33
Grupul de stat

Default Ipod Touch vs PSP 3000?

Am de ales, fie pentru a obţine un PSP 3000 sau un iPod touch, pe care o faci tu Recunosc este mai bine? De bine, de bads?
Old 29 decembrie 2008, 17:24
Grupul de stat

bine noul PSP scanline are probleme cu unele jocuri. Am un PSP şi vă pot spune, la o bucata de rahat. i dont vreodată să-l utilizaţi mai. iPod touch de a internet, un browser Web i poate adăuga, muzica, video, fotografii şi multe aplicaţii. dacă chiar vrei jocuri pe Du-te la PSP. dar chiar dont credeţi că se va termina, folosind-o atât de mult
Old O 1 2009, 05:54
Grupul de stat

Amândoi facem destul de multe lucruri, dar la fel de PSP este extensibil pentru mai multă memorie. Fiecare are propriile lor, bune şi rele biţi deci depinde ce vrei să-l utilizaţi pentru.
Old 17 ianuarie 2009, 09:59
Grupul de stat

Bine i-au ambele.
Ei bine ... nu se poate sparge / jailbreak una dintre acestea.
PSP nu este pentru muzica. iPod este.
PSP nu este pentru filme. iPod este.
PSP e pentru jocuri. iPod nu este. (bine, există unele jocuri distractive simplă)
Dacă aveţi un router acasă, aş spune că primesc un iPod touch.
iPod este mai ieftin, pe termen lung, de la jocuri PSP arent ieftine.
Nu aş folosi meu PSP pentru muzica, sa foarte mare în comparaţie cu iPod.
navigare web pe PSP este o curva.
nici una din ele au flash în browserele lor.
Old 17 ianuarie 2009, 16:04
Grupul de donator

Am un PSP şi merge peste tot cu mine meu de 19 inclusiv DVD-uri şi 13 de jocuri care să ţină mai puţin cameră până atunci PSP încă Aş mai spune du-te cu Ipod touch, are mai multe funcţionalităţi şi se brichetă / mai mic.

Edit: Doar verificat şi PO Sunt ghicitul el ar face alegerea sa de până acum.
Old 17 ianuarie 2009, 16:59
Moderator Group

Am două PSPs de vânzare dacă anyones interesate. Nici nu au mai fost folosit pentru mai mult de câteva ore.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 27 februarie 2009, 15:03
Noile state Group

Aş primi PSP, cum poţi să te joci mult mai bune jocuri cu grafică mai bună, are un ecran mai mare, mai ieftin şi puteţi extinde memoria de obtinerea unui nou card de memorie oricand!
Reply

Register

Marcaje