![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám na výber získať buď PSP 3000 alebo ipod dotyk, ktorý z nich si myslíš je lepšie? Dobré, že bads? |
|
| |||
| |||
| aj nové psp scanline má problémy s niektorými hrami. Mám psp a môžem povedať, jeho kúsok svinstvo. i dont stále použiť ešte. iPod dotyk má internet, skvelý webový prehliadač i môžu pridať, hudbu, video, obrázky a veľa aplikácií. ak naozaj chcú hrania na cestách dostať psp. i dont ale naozaj si myslíš, že skončí, ktorí ju využívajú, že veľa |
|
| |||
| |||
| Obaja do značnej miery rovnaké veci, ale PSP je rozšíriteľný o ďalšie pamäť. Každý z nich má svoje vlastné dobro a zlo drobnosti, tak to záleží, čo chcete používať pre. |
|
| |||
| |||
| Dobre som oboje. No ... nemôžete crack / útek z väzenia niektorou z nich. PSP nie je k hudbe. iPod je. PSP nie je pre video. iPod je. PSP je pre hry. iPod nie je. (aj tu sú niektoré jednoduché zábavné hry) Ak máte router doma, povedal by som dostať ipod dotyk. iPod je lacnejšia, v dlhom období, pretože psp hry arent lacné. nechcel som použiť svoj psp na hudbu, jej veľmi objemné porovnaní s ipod. prezeranie webových stránok na psp je suka. Ani jeden z nich má vo svojom prehliadači flash. |
|
| |||
| |||
| Mám PSP a to chodí všade so mnou vrátane môjho 19 DVD a 13 hier, ktoré zaberajú menej priestoru, potom PSP Zatiaľ by som ešte povedať, choď s Ipod dotyk, má viac funkcií a je ľahšie / menšie.Edit: Len kontrolovali OP a som hádať, že by som sa na jeho výbere, ktoré teraz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dva poskytovatelia platobných služieb za účelom predaja, ak anyones záujem. Ani sa niekedy používa pre viac ako niekoľko hodín.
|
| |||
| |||
| Já bych si na PSP, ako môžete hrať oveľa lepšie, hry s lepšou grafikou, má väčší displej, lacnejšie a môžete rozšíriť pamäť by získali novú pamäťovú kartu kedykoľvek! |