![]() |
|
| |||
| |||
| Ben de bir PSP 3000 veya iPod touch, sizin farzetmek bulunan daha iyi almak için bir seçenek var mı? Bu, bir bads iyi? |
|
| |||
| |||
| iyi yeni PSP bazı oyunlar ile scanline sorunları vardır. i bok onun bir parçası olarak size bir edep ve i var. Ben artık kullanmak dont. iPod touch, bir web tarayıcısı i, müzik, video, fotoğraf ve uygulama yükler ekleyebilirsiniz İnternet var. Eğer gerçekten bir PSP al üzerinde oyun istiyorum. ama i gerçekten dont onu kullanarak sona erecek düşünüyorum kadar |
|
| |||
| |||
| Her ikisi de oldukça fazla ama PSP daha fazla bellek için genişletilebilir daha aynı şeyleri yapmak. Bu ne için kullanmak istediğinizde bağlıdır Her kendi iyi ve kötü bit vardır. |
|
| |||
| |||
| Tamam ben de var. Şey ... sen çatlak değil / onları biri firar. PSP müzik için değil. iPod. PSP video için geçerli değildir. iPod. PSP oyunları için. iPod değildir. (aslında bazı eğlenceli basit oyunlar) vardır Eğer evde bir yönlendirici varsa, bir iPod touch almak söyleyebilirim. çünkü PSP Oyunlar ucuz öyle değil iPod uzun vadede, ucuz. Ben müzik için PSP kullanmayın da çok iPod ile karşılaştırıldığında hantal. için PSP üzerinde web tarama bir kaltak olduğunu. ne onları tarayıcılarında flaş var. |
|
| |||
| |||
| Ben bir PSP ve her yerde bana 19 DVD ve kadar az oda sonra PSP almak 13 oyunlar da dahil olmak üzere gider ama ben yine de iPod touch devam söylemek istiyorum, ve hafif daha işlevi vardır / küçük.Düzenle: Sadece OP kontrol ve ben de ediyorum ve tahmin ediyorum şimdi, kendi seçim yaptım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer herkesin ilgi Satılık iki PSPs var. Ne bir kaç saat fazla kullanılmaktadır.
|
| |||
| |||
| Olarak daha iyi grafikleri ile çok daha iyi oynamak için ben, bunu, daha ucuz, daha büyük bir ekrana sahiptir ve her zaman yeni bir bellek kartı yardımıyla elde hafıza genişletmek için PSP almak istiyorum! |
![]() |
|
| Bookmarks |