менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Ipod Touch В. С. PSP 3000?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2008, 05:33
Член групи

Default Ipod Touch В. С. PSP 3000?

У мене є вибір, або одержати PSP 3000 або Ipod Touch, якою б ви думали, що краще? Добре, зол?
Old 29 грудня 2008, 17:24
Член групи

а нова PSP Scanline має проблеми з деякими іграми. У мене є PSP, і я можу вам сказати, шматок лайна. I Dont коли-небудь використовувати її більше. Ipod Touch має інтернет, великі та веб-браузер може додавати, музика, відео, фотографій і навантаженнями додатків. Якщо ви дійсно хочете ігор на ходу отримати PSP. але я дійсно думаю, що ви Dont буде до кінця використовувати його, що багато чого
Old 1 січня 2009, 05:54
Член групи

Вони обидва роблять майже те ж речі, але PSP є розширюваної за додаткову пам'ять. Кожен з них має свої хороші і погані біти тому вона залежить, що ви хочете використовувати.
Old 17 січня 2009, 09:59
Член групи

Ладно я обох.
Ну ... Ви не можете тріщину / Втеча з в'язниці одного з них.
PSP це не для музики. IPod є.
PSP це не для відео. IPod є.
PSP для ігор. IPod це не так. (ну є задоволення простих ігор)
Якщо у вас є маршрутизатор вдома, я б сказав, отримати Ipod Touch.
IPod дешевше в довгостроковій перспективі, так як PSP Ігри Arent дешево.
Я б не використовувати мою музику для PSP, її дуже громіздкою в порівнянні з Ipod.
Мережі перегляду на PSP це сука.
жоден з них флеш в своїх браузерах.
Old 17 січня 2009, 16:04
Донор групи

У мене є PSP і саме з собою всюди, в тому числі мої 19 DVDs і 13 ігор, які займають менше місця, то PSP Але я все одно кажу йти з Ipod Touch, він має більш широку функціональність і світліше / менше.

Зміна: Просто перевірили ОП і я вгадую він зробив у своєму виборі тепер.
Old 17 січня 2009, 16:59
Модератор групи

У мене є два ГАЕС для продажу, якщо anyones зацікавлені. Ни коли-небудь були використані для більш ніж на кілька годин.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 лютого 2009, 15:03
Нові члени групи

Я б отримати PSP, як ви можете грати набагато краще ігри з покращеною графікою, він має більший екран, дешевше, і Ви можете розширити пам'ять на отримання нової карти пам'яті в будь-який час!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IPod Touch evilfantasy Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 27 жовтня 2009 16:32
IPod Touch в діагностичному режимі Haun Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 16 березня 2009 05:02
IPod Touch Час Mess Up? Haun Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 13 березня 2009 07:18
Jailbreaking мій IPod Touch? Haun Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 27 лютого 2009 15:02
Ipod Touch 2G з 2.2.1 Update - AOL Mail не вилучення Haun Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 9 лютого 2009 04:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.