![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є вибір, або одержати PSP 3000 або Ipod Touch, якою б ви думали, що краще? Добре, зол? |
|
| |||
| |||
| а нова PSP Scanline має проблеми з деякими іграми. У мене є PSP, і я можу вам сказати, шматок лайна. I Dont коли-небудь використовувати її більше. Ipod Touch має інтернет, великі та веб-браузер може додавати, музика, відео, фотографій і навантаженнями додатків. Якщо ви дійсно хочете ігор на ходу отримати PSP. але я дійсно думаю, що ви Dont буде до кінця використовувати його, що багато чого |
|
| |||
| |||
| Вони обидва роблять майже те ж речі, але PSP є розширюваної за додаткову пам'ять. Кожен з них має свої хороші і погані біти тому вона залежить, що ви хочете використовувати. |
|
| |||
| |||
| Ладно я обох. Ну ... Ви не можете тріщину / Втеча з в'язниці одного з них. PSP це не для музики. IPod є. PSP це не для відео. IPod є. PSP для ігор. IPod це не так. (ну є задоволення простих ігор) Якщо у вас є маршрутизатор вдома, я б сказав, отримати Ipod Touch. IPod дешевше в довгостроковій перспективі, так як PSP Ігри Arent дешево. Я б не використовувати мою музику для PSP, її дуже громіздкою в порівнянні з Ipod. Мережі перегляду на PSP це сука. жоден з них флеш в своїх браузерах. |
|
| |||
| |||
| У мене є PSP і саме з собою всюди, в тому числі мої 19 DVDs і 13 ігор, які займають менше місця, то PSP Але я все одно кажу йти з Ipod Touch, він має більш широку функціональність і світліше / менше.Зміна: Просто перевірили ОП і я вгадую він зробив у своєму виборі тепер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є два ГАЕС для продажу, якщо anyones зацікавлені. Ни коли-небудь були використані для більш ніж на кілька годин.
|
| |||
| |||
| Я б отримати PSP, як ви можете грати набагато краще ігри з покращеною графікою, він має більший екран, дешевше, і Ви можете розширити пам'ять на отримання нової карти пам'яті в будь-який час! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 27 жовтня 2009 16:32 |
| IPod Touch в діагностичному режимі | Haun | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 16 березня 2009 05:02 |
| IPod Touch Час Mess Up? | Haun | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 13 березня 2009 07:18 |
| Jailbreaking мій IPod Touch? | Haun | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 27 лютого 2009 15:02 |
| Ipod Touch 2G з 2.2.1 Update - AOL Mail не вилучення | Haun | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 9 лютого 2009 04:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |