![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| че Nintendo се безкрайни океански за Nintendo Wii и е първоначално японски и Япония са ловни Уелс др |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| очевидно за научни изследвания, но Япония е безкрайна риболовните пристанища, страната ще бъде Прецакани без нея, те вече го направя за работа и, разбира се, икономика hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има милиарди хора, и то само на милиони китовете така напускат китовете сами или ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| reasearch ми една ** не са използвани за като Япония, докато те започнаха риболов humback китовете. |
|
| |||
| |||
| Im сигурен му не е цялата страна ние сме точно толкова лошо НИЕ, Великобритания ловувани спермата и гърбав кит близо до изчезване в края на 18-ти век, само за масло от китова мас, Иронията е, бяхме сред първите, които ловите китовете при внос термини |
|
| |||
| |||
| Това е 18-ти това е 21-ви. |
|
| |||
| |||
| Rofl, хей му какво ни хора направите, ние лов и убийте неща:), LOL, че е ирония, но какво можем да направим за него, Японците ще се Японци:), и като mrdaveyk рече му не всички от тях. |
|
| |||
| |||
| yer Знам, ние сме хора "N Всичко, което просто не ми харесва" или в някой лов животните, когато те "си имат реалния риск от изчезване. |
|
| |||
| |||
| yehh, мога да видя точка на това, но му трудно да се правят закони за моретата |
|
| |||
| |||
| особено някой elses всички ние трябва да бъде като Исландия, тяхната риболовна индустрия е толкова устойчива но след това отново да се дължат на ЕС ние арго, ние DONT има достатъчно вода, поделено между ЕС да се опита дори устойчивост |