![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| že Nintendo se nekonečným oceánem pro Wii a Nintendo `s původně japonské a Japonsko jsou lovecké wales atd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zřejmě pro výzkum, ale Japonsko má nekonečné rybářské přístavy, země by se knackered bez něj, ale hlavně to pro zaměstnanost a samozřejmě hospodářství hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je spousta lidí, a to pouze miliony velryby tak opustit velryb samostatně nebo ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| reasearch mého jeden ** ei používá jako Japonsko, aby do začátku rybářského humback velryb. |
|
| |||
| |||
| im Určitě ne jeho celé zemi jsme stejně špatný WE, UK lovenými spermie a Humpback velrybštinou na blízko vyhynutí, na konci 18. století právě pro velrybí olej, Ironií je, byli jsme první na lov velryb pro dovozní podmínky |
|
| |||
| |||
| že "je 18. je to 21.. |
|
| |||
| |||
| Rofl, hej své lidi dělat to, co nás, jsme ulovit a zabít věci:) lol to je ironie, ale co můžeme dělat, že Japonci budou Japonci:) a jak mrdaveyk řekl, jeho ne všechny z nich. |
|
| |||
| |||
| yer Vím jsme všechny lidi n i jen don `t em nebo někdo rád zvířata, myslivost, když" jsme si reálné nebezpečí, že vyhynul. |
|
| |||
| |||
| yehh, vidím, že na vašem místě, ale jeho těžší, aby zákony týkající se moří |
|
| |||
| |||
| hlavně někoho elses Všichni bychom měli rádi Island, jejich rybářského průmyslu je tak udržitelné ale pak zase kvůli EU jsme převýšení, my dont mít dost vody rozděleny mezi EU i pokus udržitelnosti |