![]() |
|
| |||
| |||
| ότι γίνεται απέραντο ωκεανό nintendo για το Wii και Nintendo `s αρχικά της Ιαπωνίας και της Ιαπωνίας είναι το κυνήγι wales κλπ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| προφανώς για την έρευνα, αλλά η Ιαπωνία έχει ατελείωτες αλιευτικών λιμένων, η χώρα θα knackered ΧΩΡΙΣ αυτό, θα το κάνουμε κυρίως για την απασχόληση και, φυσικά, την οικονομία hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι και μόνο εκατομμύρια φάλαινες μέχρι τις φάλαινες αφήσει μόνο του ή ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| reasearch μου ένα ** ei χρησιμοποιηθεί για την Ιαπωνία όπως μέχρι να αρχίσει την αλιεία humback φάλαινες. |
|
| |||
| |||
| im βέβαιος ότι δεν το σύνολο της χώρας είμαστε το ίδιο κακή WE, UK θηρεύονται το σπέρμα και καμπούρης φάλαινα κοντά στην εξαφάνιση στα τέλη του 18ου αιώνα μόνο για φάλαινα πετρελαίου, ειρωνεία είναι ότι ήταν οι πρώτοι που το κυνήγι φαλαινών για την εισαγωγή όρων |
|
| |||
| |||
| ότι «είναι η 18η αυτή είναι η 21η. |
|
| |||
| |||
| ROFL, hey το τι μας κάνει ανθρώπους, που κυνηγούν και σκοτώνουν τα πράγματα:), lol είναι ειρωνικό, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό, η ΕΚΑ θα ΕΚΑ:), και mrdaveyk όπως είπε, δεν το σύνολο αυτών. |
|
| |||
| |||
| YER Γνωρίζω ότι `εκ νέου όλους τους ανθρώπους ν ι μόνο don` t όπως em ή κανέναν κυνήγι ζώων όταν `ve έχουν πραγματικό κίνδυνο να εξαφανιστεί. |
|
| |||
| |||
| yehh, μπορώ να σας δούμε σε αυτό το σημείο, αλλά το πιο δύσκολο να κάνει νόμους για τις θάλασσες |
|
| |||
| |||
| ιδιαίτερα κάποιος elses θα πρέπει όλοι να είναι όπως η Ισλανδία, η αλιευτική βιομηχανία είναι βιώσιμη αλλά στη συνέχεια και πάλι λόγω της ΕΕ θα επίκλισης, εμείς dont έχουν αρκετό νερό από κοινού από την ΕΕ να επιχειρεί ακόμη και τη βιωσιμότητα |