![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| da je Nintendo napravio beskrajnim oceanom za Wii i Nintendo `s izvorno japanski i Japan su lov Wales itd. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| naizgled istraživanja, ali Japan je nepregledna ribolov lukama, zemlja će biti knackered bez njega, uglavnom oni to učiniti za zapošljavanje, i naravno, gospodarstvo hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoje milijarde ljudi i jedino tako milijune kitovi ostavite kitovi sami ili ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| moja jedna reasearch ** EI se poput Japana do krenuli ribolov humback kitovi. |
|
| |||
| |||
| im ne siguran svojim cijelu zemlju mi smo samo kao loše Mi, UK progonila je sperma i grbavac kitova u blizini izumiranje u kasnom 18. stoljeću, samo za kitovoj ulje, ironija je kada smo prvi kitovi loviti na uvoz uvjeti |
|
| |||
| |||
| da `s 18. Ovo je 21.. |
|
| |||
| |||
| Rofl, hej njegove ljude učiniti ono što nas, mi loviti i ubiti stvari:), lol je ironičan, ali ono što možemo učiniti u vezi njega, u japs će biti japs:) i, kao mrdaveyk rekao, njegova ne svi od njima. |
|
| |||
| |||
| yer znam da ljudima n `re all I upravo kao i don` t em ili bilo ko lov životinja kad `ve su pravi rizik od bitak izumrle. |
|
| |||
| |||
| yehh, ja mogu vidjeti svoje mjesto na tome, ali teško da bi njegove zakone o morima |
|
| |||
| |||
| pogotovo neko elses mi bi trebao svi biti poput Islanda, njihova ribarska industrija je tako održivog a opet smo zbog EU-a ne mogu, mi dont imati dovoljno vode dijele između EU-a da se čak i pokušaj održivost |