![]() |
|
| |||
| |||
| Nintendo עשה את זה אין סוף בים של Nintendo wii ו `S במקור יפנית ויפן הן ציד וכו 'ויילס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל הנראה עבור המחקר, אבל יש אין סוף יפן הדיג יציאות, המדינה תהיה knackered בלי זה, הם עושים את זה בעיקר עבור תעסוקה וכמובן, כלכלה hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש מיליארדי אנשים ורק מיליוני לווייתנים לווייתנים כך לצאת לבד או nevermind.lol .........
| |||
| |||
| reasearch שלי א ** ei בעבר כמו יפן עד שהם התחילו לדוג humback לווייתנים. |
|
| |||
| |||
| IM לא בטוח שלה בכל הארץ אנחנו בדיוק כמו רע אנו, בריטניה hunted את גבן לוויתן זרע ו ל ליד כליה בסוף המאה 18 רק בשביל לוויתן שמן, האירוניה היא שאנחנו הראשון ציד לווייתנים על תנאי לייבא |
|
| |||
| |||
| כי את 18 `S זה הוא 21. |
|
| |||
| |||
| Rofl, היי מה את עושה לנו בני האדם, אנו לצוד ולהרוג דברים:), LOL זה אירוני, אבל מה אנחנו יכולים לעשות על זה, יהיה על יפנים יפנים:), וכפי mrdaveyk אמר, זה לא את כולן. |
|
| |||
| |||
| yer אני יודע שאנחנו בני האדם N `מחדש כל מה שאני רק אל` לא אוהב אותם או אף אחד לצוד בעלי חיים כשהם `שיש סיכון אמיתי צריך להיות כבוי. |
|
| |||
| |||
| yehh, אני יכול לראות את הצבע הזה, אבל קשה יותר לבצע חוקים על הים |
|
| |||
| |||
| במיוחד מישהו elses אנחנו צריכים להיות כמו כל איסלנד, תעשיית הדיג שלהם כל כך sustainable אבל אז שוב, בגלל שאנחנו צביעות האיחוד האירופי, יש לנו מספיק מים dont משותפת בין האיחוד האירופי אפילו ניסיון קיימות |