![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kad Nintendo padarė begalinis vandenynas dėl Wii ir Nintendo `s pradžių Japonijos ir Japonija medžioklės Velsas ir tt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| matyt, mokslinių tyrimų, tačiau Japonijoje yra begalinis žvejybos uostus, šalyje būtų knackered be to, jie daugiausia tai padaryti užimtumo ir, žinoma, ekonomika hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra milijardais žmonių ir tik milijonus banginiai taip palikti banginiai vienas ar ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| Tyrimų mano ** ei naudojamas kaip Japonija, kol jie pradėjo žvejoti humback banginiai. |
|
| |||
| |||
| jiems tikrai jos ne visai šaliai mes tokie pat blogi MES, UK medžioti spermos ir Humpback Whale į šalia išnykimo pabaigoje 18 amžiaus tik dėl banginių aliejus, Ironiška, mes buvome pirmieji medžioti banginius, importo sąlygos |
|
| |||
| |||
| That `s 18 tai 21. |
|
| |||
| |||
| ROFL, hey its ką mums žmonėms daryti, mes medžioti ir nužudyti ką:) Lol jis yra ironiška, bet ką mes galime padaryti apie tai, japs bus japs:) ir kaip mrdaveyk sakė, jos ne visiems. |
|
| |||
| |||
| yer aš žinau, mes `re žmonėms n all i just don` t kaip namuose ar kas medžioti gyvūnus, kai jie `ve yra realus pavojus būti išnykusios. |
|
| |||
| |||
| yehh, I can see your point tą, bet jo sunkiau priimti teisės aktus dėl jūrų |
|
| |||
| |||
| ypač kas elses Mes visi turime būti kaip ir Islandija, jų žvejybos pramonė yra tiek tvaraus bet paskui vėl dėl ES mes cant, mes Neturite pakankamai vandens dalijasi ES net nebandė tvarumo |