![]() |
|
| |||
| |||
| ka Nintendo kas bezgalīgas okeāna uz wii un xbox `s sākotnēji Japānas un Japāna ir medību Velsa utt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acīmredzot pētniecībai, bet Japāna ir bezgalīgs zvejas ostās, valstī ir knackered bez tā, tie galvenokārt to dara attiecībā uz nodarbinātību, un, protams, ekonomika hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir miljardiem cilvēku, un tikai miljoniem vaļu tādējādi ļaujot vaļu pašu vai ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| reasearch manu ** ei izmanto kā Japāna līdz viņi sāka zvejas humback vaļi. |
|
| |||
| |||
| im pārliecināts, tā nav visa valsts mums ir tikpat slikts WE, UK medīt spermu un kuprītis valis tuvu izmiršana beigās 18.gs. tikai vaļu eļļu, ironija ir tā, mēs bijām pirmie medīt vaļus par importa nosacījumiem |
|
| |||
| |||
| ka `s 18. tas ir 21.. |
|
| |||
| |||
| ROFL, hey tās, kas mums cilvēkiem darīt, mēs medīt un nogalināt lietas:), lol tas ir ironiski, bet tas, ko mēs varam darīt to, japs būs japs:) un kā mrdaveyk teica, tās ne visas no tām. |
|
| |||
| |||
| yer Es zinu, ka mēs `re cilvēkiem n es tikko don` t tāpat em vai kādam citam medību dzīvniekiem, kad tie "ve ir faktisks risks tikt izmiris. |
|
| |||
| |||
| yehh, es varu redzēt jūsu punktu, ka, bet tā grūtāk, lai tiesību akti par jūras |
|
| |||
| |||
| jo kāds elses mums visiem jābūt tāpat kā Islande, to zvejas nozare ir tik noturīgas bet tad atkal sakarā ar ES mēs aprunāt, mēs dont pietiekami daudz ūdens sadalītas starp ES pat mēģināt ilgtspēja |