![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nintendo, care a făcut nesfârşită ocean pentru Nintendo Wii şi `s iniţial japoneză şi Japonia sunt de vânătoare Wales etc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aparent, pentru activităţi de cercetare, dar Japonia a nesfârşită porturi de pescuit, în ţară ar fi, fără a frânt-o, în principal, ei o fac pentru ocuparea forţei de muncă şi, desigur, economia hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Exista miliarde de oameni şi doar milioane de balene asa ca lasa-mi de balene, singur sau nevermind.lol .........
| |||
| |||
| reasearch mea o ** ei utilizate pentru ca pana in Japonia au început de pescuit humback balene. |
|
| |||
| |||
| im sigur sa nu întreaga ţară suntem la fel de rău WE, Marea Britanie vânaţi de spermă şi cocoaşă balena la apropierea de extincţie târziu în secolul 18, doar pentru ulei de balenă, Ironia este am fost primul care a vâna balene la import termeni |
|
| |||
| |||
| care s `18 Aceasta este cea de-a 21. |
|
| |||
| |||
| Rofl, hei sale ce ne-om face, vom vana si ucide lucruri:), lol este ironic, dar ce putem face despre it, de japonezi vor fi japonezi:), ca şi mrdaveyk spus, sa nu toate dintre ele. |
|
| |||
| |||
| yer Stiu ca esti om, `n toate Pur si simplu nu` mi place de ei sau de cineva de vânătoare animale, atunci când acestea `am avea un risc real de a fi dispărut. |
|
| |||
| |||
| yehh, pot sa-ti vezi punctul pe care, însă mai greu să facă legile pe mările |
|
| |||
| |||
| mai ales pe cineva elses toate că ar trebui să fie ca Islanda, industria pescuitului lor este atât de durabil Dar, apoi, din nou, ca urmare a UE, noi cant, noi dont au destul de apă partajate între UE să încerce chiar şi durabilitatea |