![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| že Nintendo sa nekonečným oceánom pre Wii a Nintendo `s pôvodne japonské a Japonska sú poľovnícke wales atď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zrejme pre výskum, ale Japonsko má nekonečné rybárske prístavy, krajiny by sa knackered bez neho, ale hlavne to pre zamestnanosť a samozrejme hospodárstva hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je veľa ľudí, a to iba milióny veľryby tak opustiť veľrýb samostatne alebo ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| Reasearch môjho jeden ** ei používa ako Japonsko, aby do začiatku rybárskeho humback veľrýb. |
|
| |||
| |||
| im Určite nie jeho celej krajine sme rovnako zlý WE, UK lovenými spermie a Humpback velrybštinou na blízko vyhynutia, na konci 18. storočia práve pre veľrybích olej, Iróniou je, boli sme prví na lov veľrýb pre dovozné podmienky |
|
| |||
| |||
| že "je 18. je to 21.. |
|
| |||
| |||
| Rofl, hej svojich ľudí robiť to, čo nás, sme ulovit a zabiť veci:) lol to je irónia, ale čo môžeme robiť, že Japonci budú Japonci:) a ako mrdaveyk povedal, jeho nie všetky z nich. |
|
| |||
| |||
| yer Viem sme všetkých ľudí n i len don `t em alebo niekto rád zvieratá, poľovníctvo, keď" sme si reálne nebezpečenstvo, že vyhynul. |
|
| |||
| |||
| yehh, vidím, že na vašom mieste, ale jeho ťažšie, aby zákony týkajúce sa morí |
|
| |||
| |||
| hlavne niekoho elses Všetci by sme mali radi Island, ich rybárskeho priemyslu je tak udržateľné ale potom zase kvôli EÚ sme prevýšenia, my dont mať dosť vody rozdelené medzi EÚ aj pokus udržateľnosti |