![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| да је Нинтендо направио бескрајни океану за Уии и Нинтендо `с изворно јапански и Јапан су лов Велс итд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| наизглед истраживања, али Јапан је непрегледна риболов лукама, земља ће бити кнацкеред без њега, углавном они то учинити за запошљавање, и наравно, привреда хехе
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоје милијарде људи и једино тако милионе китови оставите китови сами или ......... неверминд.лол
| |||
| |||
| моја једна реасеарцх ** ЕИ се попут Јапана до кренули риболов хумбацк китови. |
|
| |||
| |||
| им не сигуран својим целу земљу ми смо само као лоше Ми, УК прогонила је сперма и грбавац китова у близини изумирање у касном 18. веку, само за китовој уље, иронија је када смо први китови ловити на увоз услови |
|
| |||
| |||
| да `са 18. Ово је 21.. |
|
| |||
| |||
| Рофл, хеј његове људе учинити оно што нас, ми ловити и убити ствари:), лол је ироничан, али оно што можемо учинити у вези њега, у јапс ће бити јапс:) и, као мрдавеык рекао, његова не сви над њима. |
|
| |||
| |||
| ыер знам да људима н `ре алл И управо као и дон` т ем или било ко лов животиња кад `ве су прави ризик од буде изумро. |
|
| |||
| |||
| ыехх, ја могу да видим своје место на томе, али тешко да би његове законе о морима |
|
| |||
| |||
| поготово неко елсес ми би требало да сви буду попут Исланда, њихова рибарско индустрија је тако одрживог а опет смо због ЕУ-а не могу, ми донт имати довољно воде деле између ЕУ-а да се чак и покушај одрживост |