![]() |
|
| |||
| |||
| bu Nintendo Wii ve Nintendo için `lar orijinal Japonca sonsuz okyanus yapılan ve Japonya avcılık Wales vs vardır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| görünüşte araştırma, ancak Japonya sonsuz balıkçılık bağlantı noktaları vardır, ülkenin bu olmadan çok yorgun olacak, bunlar çoğunlukla iş ve elbette için, ekonomi hehe yapalım
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada insan ve balinaları sadece milyonlarca böylece balinaları yalnız bırakmak veya milyarlarca ......... nevermind.lol vardır
| |||
| |||
| 'ye kadar onlar benim bir humback balinaları balıkçılık başladı ** EI Japonya gibi kullanılır. |
|
| |||
| |||
| emin onun değil, tüm ülke Sohbet biz bir türlü BİZ, İngiltere yakınlarındaki yok geç 18. yüzyılda balina yağı için sperm ve kambur balina avlanmak, ironi olduğunu biz ithalat şartlarda balinaları avı ilk edildi |
|
| |||
| |||
| Bu `nin 18. bu 21. olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Rofl, hey onun bizi insan, biz avı ve şeyler öldürmek:), bu ironik olduğunu, LOL ama bunun hakkında yapmak için, Japonlar Japonlar olacak:), ve mrdaveyk söyledi, onun değil hepsi. |
|
| |||
| |||
| Yer Bence `yeniden insanlar sadece` icin veya kimse av hayvanları zaman `gerçek bir riski var ve sevmiyorum tüm İ N biliyorum tükenmiş olmak. |
|
| |||
| |||
| yehh, bu, ancak kendi yasaları yapmak zor Denizler üzerinde puan görebilirsiniz |
|
| |||
| |||
| özellikle birisi elses tüm İzlanda gibi olmalı, kendi balıkçılık endüstrisinin bu sürdürülebilir ama sonra tekrar AB biz cant olması nedeniyle, dont yeterli su AB arasında bile sürdürülebilirlik girişimi için paylştığın |