![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| що Nintendo зробила нескінченний океан для Wii і Nintendo `S спочатку японська та Японії полювання Уельсу т.д. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мабуть для наукових досліджень, а Японія має нескінченний риболовецьких портів, країна буде виснажений без нього, в основному вони роблять це для прийому на роботу і, звичайно ж, економіка Hehe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є мільярди людей і лише мільйони таких китів залишити китів поодинці або ......... nevermind.lol
| |||
| |||
| Reasearch мій ** EI використовуються для таких, як Японія, поки вони не почали рибалку humback китів. |
|
| |||
| |||
| І. впевнений, що його не по всій країні Ми так само погано МИ, ВЕЛИКОБРИТАНІЯ полював на сперму і горбатих китів перед загрозою зникнення, в кінці 18 століття тільки для китового жиру, Іронія полягає ми були першими, полювання на китів умови імпорту |
|
| |||
| |||
| що `S 18-це 21-го. |
|
| |||
| |||
| Rofl, Hey свої люди, що нам робити, ми полювати і вбивати речей:), LOL Як це не парадоксально, але що ми можемо вдіяти, японці будуть японців:), а також mrdaveyk сказав, його не всі з них. |
|
| |||
| |||
| Йер Я знаю, що ми люди Re `N Все, що я просто не люблю EM або кого-мисливських тварин, коли вони мають` VE реальна небезпека вимирання. |
|
| |||
| |||
| yehh, я можу побачити вашу точку на цьому, але її важче добитися, щоб закони про море |
|
| |||
| |||
| Особливо elses хтось Ми всі повинні бути як Ісландія, їх рибна промисловість є таким стійким Але знову ж таки у зв'язку з ЄС, ми не можемо, ми Dont вистачає води розділені між Євросоюзом навіть спроба стійкість |