![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| когато аз играя тази игра и се нуждаят от F клавишите, но те DONT работа с клавиатурата ми, защото е клавиши трябва да правя somthing когато натиснете тях, но аз ги да направят нищо и тя все още doesn't работа как мога да ги направят работата с игра? Опитах излизане на софтуера все още нищо
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие определяте F клавиши да направите "нищо" е това в Windows или в опциите на играта и каква "игра" си говорим?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| играта виртуална моряко вероятно никога не стадо, то и аз го в Logitech клавиатура и мишка шофьор софтуер |
|
| |||
| |||
| Не не си чувал за него, арго отидеш обратно в Logitech софтуер и отново го включите? ако не можете да я деинсталирате от добавяне и премахване на програми, след това отново да го инсталирате, и оставят на мира, че опцията
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ако се оставят сами в това, че се отваря и електронни таблици и Microsoft Word и подобни неща, които |
|
| |||
| |||
| Isn't има контрол раздела в играта опции? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Клавиатура за грешка или Не, настояще клавиатура | се справят | Общи Хардуер Чат | 20 | 27-ми октомври 2009 16:26 |
| Клавиатура помогне моля! | tomford100 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 13 Сеп 2007 12:01 |
| Клавиатура Конфигурация - Настройка Logitech Клавиатура в Windows | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 16 май 2007 06:31 |
| Клавиатура - Как да почистите клавиатурата? | на glyphon | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 октомври 2006 15:26 |
| Клавиатура и мишка - Аз съм като има проблем с новата ми клавиатура и мишка ... | Elite Techs | Общи Хардуер Чат | 4 | 19-ти септември 2006 01:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |