![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jsem tuhle hru hrát i třeba f klíče ale dont práce s mou klávesnici, protože tlačítka jsou f dělat somthing po stisknutí tlačítka, ale já jim k tomu nic a to ještě doesnt práce jak mohu s nimi pracovat Hra? Snažil jsem se vypovídání software stále nic
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nastavit F kláves dělat "nic" se tentokrát udělat ve Windows nebo v herní možnosti a jaké "hry" mluvíme?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hra virtuální námořníku jste pravděpodobně nikdy stáda a já ji v Logitech klávesnice a myš řidič software |
|
| |||
| |||
| Ne nikdy neslyšeli o tom, cant vrátit do softwaru Logitech a re-umožní? pokud ne můžete odinstalovat z Přidat nebo odebrat programy, poté znovu-instalaci a opustit tuto možnost sám
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| když odejdu sám pak otevře a tabulky a Microsoft Word a tak podobně |
|
| |||
| |||
| Isnt tam kontrol kartu ve hře možnosti? |