![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όταν παίζω αυτό το παιχνίδι θα πρέπει το f πλήκτρα αλλά dont έργο μου με το πληκτρολόγιο, επειδή στ κλειδιά είναι να κάνουν somthing όταν τα πιέζετε αλλά εγώ που να μην κάνουν τίποτα και ότι ακόμα doesn't εργασία Πώς μπορώ να κάνω την εργασία τους με το παιχνίδι; Προσπάθησα έξοδο από το λογισμικό ακόμη δεν
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εσείς που τα F πλήκτρα για να κάνουμε "τίποτα δεν" ήταν αυτό γίνει σε παράθυρα ή στο παιχνίδι και το τι επιλογές "παιχνίδι" μιλάμε;
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| το παιχνίδι εικονικής ναυτικός ίσως ποτέ δεν αγέλη και να ορίσω το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Logitech οδηγού λογισμικού |
|
| |||
| |||
| Δεν άκουσε ποτέ δεν της, επίκλισης πάτε πίσω στο λογισμικό Logitech και εκ νέου το ενεργοποιήσετε; εάν δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε αυτό προσθέσετε και να αφαιρέσετε από τα προγράμματα, στη συνέχεια εκ νέου το εγκαταστήσετε και να αφήσουμε αυτήν την επιλογή από μόνη της
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| αν θ αφήσει μόνο του στην τότε ανοίγει και τα λογιστικά φύλλα και το Microsoft Word και τέτοια |
|
| |||
| |||
| Isn't υπάρχει καρτέλα ελέγχου στο παιχνίδι επιλογές; |