![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad sam igrati ovu igru trebam F tipki, ali oni dont funkcionirati sa mojim tipkovnici jer f ključevi trebaju obaviti somthing kada pritisnete ih ali ja ih učiniti ništa i to se i dalje raditi kako mogu ih raditi s igra? ja pokušao izlaska softver još uvijek ništa
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vi odredite F tipki za to "ništa" je ovaj učinio u prozore ili opcija u igri, a što "igru" smo pričaju?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| igra virtualne mornar vjerojatno nikada stado on i ja ga u logitech tipkovnica i miš vozač softver |
|
| |||
| |||
| Ne nikad čuo za njega, ne mogu da se vratite u logitech softvera i ponovno omogućiti? ako ne možeš deinstalirati ga s dodavanje i uklanjanje programa a zatim ponovo instalirajte ga i ostaviti mogućnost da sami
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| ako mi ostavite u miru onda otvara i proračunske tablice i Microsoft Word i stvari kao što su |
|
| |||
| |||
| Nije li postoji kontrola kartica u igri opcija? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tipkovnica Greška ili Ne Tipkovnica Present | nositi | General Hardware Chat | 20 | 27 listopad 2009 16:26 |
| Keyboard pomoć molim! | tomford100 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 13. Ruj 2007 12:01 |
| Konfiguracija Keyboard - Keyboard Logitech Postavljanje u Windowsima | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 16. svibanj 2007 06:31 |
| Keyboard - Kako očistiti tipkovnicu? | u glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4. listopad 2006 15:26 |
| Tipkovnice i miša - Im 'vlasništvo problem sa moje nove tipkovnice i miša ... | Elite Techs | General Hardware Chat | 4 | 19. Sep 2006 01:38 |
| Thread Tools | |
| |