kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

A billentyűzet a játék?

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2008, 14:06
Donor Group

Default A billentyűzet a játék?

ha játszani szükségem van az F gombokat, de ne működjön együtt a billentyűzet, mert én az F gombok tennem somthing akkor, mikor a számukra, de állíthatom, hogy nem tesz semmit, és még mindig nem dolgozik, hogyan érhetem el, hogy azok a játék? Próbáltam kilépés a szoftver még mindig semmi

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 19 2008, 14:32
Donor Group

beállíthatja az F gombok nem "semmi" volt, ez tette a Windows vagy a játékot, és milyen lehetőségek "játék" van szó?

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Április 19 2008, 16:06
Donor Group

A játék virtuális tengerészbicska akkor valószínűleg soha nem állományban, és én meg azt a Logitech billentyűzet és egér vezérlő szoftver
Old Április 19 2008, 16:12
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by computeruler View Post
A játék virtuális tengerészbicska akkor valószínűleg soha nem állományban, és én meg azt a Logitech billentyűzet és egér vezérlő szoftver
Soha nem hallott róla, vidám menj vissza a Logitech szoftvert és újra engedélyezni ezt? ha nem akkor lehet eltávolítani, hogy a programok hozzáadása és eltávolítása, majd telepítse újra azt, és hagyjuk, hogy a lehetőség csak

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.
Old Április 19 2008, 16:53
Donor Group

ha békén hagyjuk, akkor nyílik meg, és táblázatkezelő és a Microsoft Word és az ilyesmi
Old Május 11 2008, 06:27
Csoport tagja

Isnt ott ellenőrzés fülön a játék lehetõségek?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Keyboard Error or No Keyboard Present kezelésére Általános fémáru Chat 20 Október 27, 2009 16:26
Billentyűzet segítsen kérem! tomford100 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 13 Sep 2007 12:01
Billentyűzet Konfiguráció - Logitech billentyűzet beállítása a Windows Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 3 16. május 2007 06:31
Billentyűzet - Hogyan tisztítható a billentyűzet? A glyphon Általános fémáru Chat 7 4. október 2006 15:26
Billentyűzet és egér - Van valami probléma az új billentyűzetet és egeret ... Elite Techs Általános fémáru Chat 4 19. Szeptember 2006 01:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.