![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר אני משחק במשחק הזה אני צריך את המפתחות F dont אבל הם עובדים עם המקלדת שלי, כי הן מפתחות F אמור לעשות somthing כאשר אתה לוחץ אותם, אבל אני מגדיר אותם לעשות כלום והוא עדיין doesn't עבודה איך אני יכול לגרום להם לעבוד עם המשחק? ניסיתי היציאה התוכנה עדיין כלום
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה קובע את המפתחות F לעשות "כלום" זה היה לעשות ב-Windows או של המשחק ומה אפשרויות "המשחק" אנחנו מדברים?
|
| |||
| |||
| המשחק הווירטואלי מלח כנראה מעולם לא מקנה לך את זה ואני מגדיר את זה Logitech מקלדת ועכבר מנהל תוכנה |
|
| |||
| |||
| אף פעם לא שמעת את זה, צביעות לך לחזור לתוך Logitech תוכנה ולחידוש אותו? אם לא תוכל להסיר אותה באמצעות הכלי 'הוספה או הסרה של תוכניות ולאחר מכן להתקין אותו מחדש ולהשאיר את האפשרות לבד
__________________ אם בוני מבנים שנבנו הדרך programmers כתב התוכניות, ולאחר מכן הראשון נקר כי הגיע יחד תהרוס את התרבות. מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר. ![]() |
|
| |||
| |||
| אם אני לבד אז ב להשאיר אותו פותח גיליונות אלקטרוניים ו ו-Microsoft Word ו דברים כאלה |
|
| |||
| |||
| Isn't יש שולטת הכרטיסייה אפשרויות של המשחק? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מקלדת שגיאה או לא הווה מקשים | להתמודד | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 27 אוקטובר 2009 16:26 |
| לוח מקשים עזרה בבקשה! | tomford100 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 13 ספטמבר 2007 12:01 |
| תצורת מקלדת - Logitech התקנת לוח מקשים ב-Windows | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 16th May 2007 06:31 |
| לוח מקשים - כיצד לנקות מקלדת? | את glyphon | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 4th אוקטובר 2006 15:26 |
| מקלדת ועכבר - אני נתקל בבעיה עם מקלדת ועכבר חדשים ... | עילית Techs | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 19 ספטמבר 2006 01:38 |
| שרשרת כלים | |
| |