![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai aš šį žaidimą Man reikia f raktus, bet jie dont dirbti su klaviatūra, nes mano f raktus turėtų padaryti Kai kas, kai paspaudžiate juos, bet aš juos nustatyti, kad nieko nedaryti ir vis tiek neveikia, kaip aš galiu jiems dirbti su žaidimas? Bandžiau išsukti programinė įranga vis dar nieko
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nustatote F mygtukus tai "nieko" ir tai nebuvo padaryta Windows ar žaidimo variantų ir kas yra "žaidimo" mes kalbame?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Žaidimo virtualus jūrininkas tikriausiai niekada banda tai ir aš ją Logitech klaviatūra ir pelė vairuotojas įranga |
|
| |||
| |||
| Ne niekada girdėjusi apie tai, cant grįžti atgal į "Logitech" programinė įranga ir vėl įjungti? jei ne tu gali pašalinti iš Pridėti ir šalinti programas, tada iš naujo įdiekite jį ir palikti šia galimybe tik
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| jei i atostogas tik tada ji atidaro ir skaičiuokles ir "Microsoft Word" and stuff like that |
|
| |||
| |||
| Forget ten kontrolės skirtuką žaidimo variantai? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Klaviatūros Help please! | tomford100 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 13 rugsėjis 2007 12:01 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... | Elite techs | General Hardware Chat | 4 | 19 rugsėjis 2006 01:38 |
| Temos įrankiai | |
| |