![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cand am jucat acest joc eu am nevoie de f cheile, dar acestea dont munca mea cu tastatura, deoarece f chei sunt trebuia să fac somthing când le apăsaţi, dar le-am stabilit nimic de a face şi el încă doesnt work Cum aş putea să le facă de lucru cu joc? Am încercat ieşind din software-ul inca nimic
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| care l-aţi stabilit F cheile de a face "nimic", a fost făcut acest lucru în Windows sau în joc şi ce opţiuni de "joc" este vorba?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| jocul virtual marinar, probabil, niciodata nu te-o turmă şi i-o în Logitech tastatura şi mouse-ul software de driver |
|
| |||
| |||
| Nu mai auzit de ea, cant te duci înapoi în Logitech software-ul şi o reactivaţi? dacă nu aţi putea să-l dezinstalaţi de a adăuga şi elimina programele de re-apoi instalaţi-l şi lasă această opţiune numai
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| dacă am lăsa în pace, atunci ea se deschide şi foi de calcul şi de Microsoft Word si alte chestii de genul asta |
|
| |||
| |||
| Isnt există un control fila în joc opţiuni? |