![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som túto hru hrať aj potrebné f kľúča ale dont práce s moju klávesnicu, pretože tlačidlá sú f robiť somthing po stlačení tlačidla, ale aj nastaviť, aby sa nič robiť, a to ešte doesnt práce, ako môžem docieliť toho, aby im prácu s hra? Snažil som sa odstupovania softvér stále nič
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nastavíte F kláves robiť "nič" sa tentoraz urobiť vo Windows alebo v herné možnosti a aké "hry" hovoríme?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Hra virtuálnej námorníkov ste pravdepodobne nikdy stáda a já ji v Logitech klávesnica a myš vodič softvér |
|
| |||
| |||
| Ne nikdy nepočuli o tom, prevýšenia vrátiť do softvéru Logitech a re-umožní? ak nie môžete odinštalovať z Pridať alebo odstrániť programy, potom znova-inštaláciu a opustiť túto možnosť sám
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| keď odejdu sám potom otvorí a tabuľky a Microsoft Word a tak podobne |
|
| |||
| |||
| Isnt tam kontrol kartu v hre možnosti? |