![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кад сам играти ову игру требам Ф тастера, али они донт посао са мојим тастатури јер ф кључеви треба обавити сомтхинг када притиснете их али ја их учинити ништа и то се и даље радити како могу да их да раде са игра? ја суђен изласка софтвер још увек ништа
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви одредите Ф тастера за то "ништа" је овај учинио у прозоре или опција у игри, а што "игру" смо причају?
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| игра виртуалне морнар вероватно никада стадо он и ја га у Логитецх тастатура и миш возач софтвер |
|
| |||
| |||
| Не никад чуо за њега, не могу да се вратите у Логитецх софтвера и поново омогућити? ако не можеш да деинсталирам га са додавање и уклањање програма а затим поново инсталирајте га и оставити могућност да сами
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| ако ми оставите у миру онда отвара и унакрсне табеле и Мицрософт Уорд и ствари као што су |
|
| |||
| |||
| Није ли постоји контрола картица у игри опција? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Грешка тастатуре или Не Тастатура Поклон | носити | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 27. Окт 2009 16:26 |
| Кеыбоард помоћ молим! | томфорд100 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 13. сеп 2007 12:01 |
| Конфигурација Кеыбоард - Кеыбоард Логитецх Постављање у Уиндоуси | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 мај 2007 06:31 |
| Кеыбоард - Како очистити тастатуру? | у глыпхон | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 4 октобар 2006 15:26 |
| Тастатуре и миша - Им 'имајући проблем са моје нове тастатуре и миша ... | Елите Тецхс | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 19. Сеп 2006 01:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |