![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben bu oyunu oynamak Ben ancak f tuşlarını ihtiyacım klavye onlar dont iş, çünkü bu f tuşları somthing zaman bunları basın ama hiçbir şey yapmak için bunları ve nasıl bir çalışma yapabilir hala doesnt iş yapmak gerekiyor Oyun mu? Hala hiçbir şey yazılım çıkmadan çalıştı
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu pencere yapılması veya oyun seçeneklerini ve "oyun" biz söz ediyordu "şey" yapmak için F tuşlarını ayarlamak?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Oyun sanal denizci muhtemelen hiç sürüsü ve i Logitech klavye ve fare sürücüsü yazılım ayarlamış
|
|
|
|||
|
|||
|
Hayır bu, geri Logitech yazılım ve tekrar aktif hale getirmesi girmek cant duymadım? Eğer eklemek kaldırmanız olabilir ve daha sonra yeniden ve bu seçeneği yalnız bırakmak yüklemek programları kaldırmak
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Eğer yalnız sonra onu ve Microsoft Word ve bunun gibi şeyler e-tablolar açılır bırakmak
|
|
|
|||
|
|||
|
Isnt Bu oyun seçenekleri bir kontroller sekmesi?
|