менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Клавіатура з грою?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2008, 14:06
Донор групи

Default Клавіатура з грою?

Коли я грати в цю гру мені потрібні функціональні клавіші, але вони Dont працювати з моєю клавіатурі, тому що функціональні клавіші, що повинні робити Somthing, коли ви на них тиск, але я їх не робити нічого і до цих пір оленяча шкіра робота Як я можу змусити їх працювати з гра? Я спробував виході з програми все ще нічого

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 19 квітня 2008, 14:32
Донор групи

Ви встановлюєте функціональні клавіші робити "нічого" це було зроблено в Windows або в опціях гри, що і "гра" йде мова?

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 19 квітня 2008, 16:06
Донор групи

фантиках моряка ви, ймовірно, ніколи не стада, і я поставив її в клавіатуру Logitech і програмне забезпечення драйвера миші
Old 19 квітня 2008, 16:12
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав computeruler View Post
фантиках моряка ви, ймовірно, ніколи не стада, і я поставив її в клавіатуру Logitech і програмне забезпечення драйвера миші
Ні ніколи не чув про нього, Cant ви повернетеся в Logitech програмне забезпечення та включити його знову? якщо не можеш видалити його з Установка й видалення програм потім заново установіть його і залишити тільки цей варіант

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Old 19 квітня 2008, 16:53
Донор групи

якщо я залишу в поодинці вона відкриває і електронними таблицями і Microsoft Word і всяке таке
Old 11 травня 2008, 06:27
Член групи

Хіба є контроль вкладка в опціях гри?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури справитися Генеральний обладнання чат 20 27 жовтня 2009 16:26
Клавіатура допомогти, будь ласка! tomford100 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 13 вересня 2007 12:01
Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 3 16 травня 2007 06:31
Клавіатура - Як чистої клавіатури? glyphon Генеральний обладнання чат 7 4 жовтня 2006 15:26
Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... Елітні Techs Генеральний обладнання чат 4 19 вересня 2006 01:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.