![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли я грати в цю гру мені потрібні функціональні клавіші, але вони Dont працювати з моєю клавіатурі, тому що функціональні клавіші, що повинні робити Somthing, коли ви на них тиск, але я їх не робити нічого і до цих пір оленяча шкіра робота Як я можу змусити їх працювати з гра? Я спробував виході з програми все ще нічого
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви встановлюєте функціональні клавіші робити "нічого" це було зроблено в Windows або в опціях гри, що і "гра" йде мова?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| фантиках моряка ви, ймовірно, ніколи не стада, і я поставив її в клавіатуру Logitech і програмне забезпечення драйвера миші |
|
| |||
| |||
| Ні ніколи не чув про нього, Cant ви повернетеся в Logitech програмне забезпечення та включити його знову? якщо не можеш видалити його з Установка й видалення програм потім заново установіть його і залишити тільки цей варіант
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| якщо я залишу в поодинці вона відкриває і електронними таблицями і Microsoft Word і всяке таке |
|
| |||
| |||
| Хіба є контроль вкладка в опціях гри? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури | справитися | Генеральний обладнання чат | 20 | 27 жовтня 2009 16:26 |
| Клавіатура допомогти, будь ласка! | tomford100 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 13 вересня 2007 12:01 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Клавіатура - Як чистої клавіатури? | glyphon | Генеральний обладнання чат | 7 | 4 жовтня 2006 15:26 |
| Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... | Елітні Techs | Генеральний обладнання чат | 4 | 19 вересня 2006 01:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |