μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Lag ζητήματα στο Counter Strike: Source

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 03:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Lag ζητήματα στο Counter Strike: Source

Γεια σου ρε παιδιά Presto εδώ: χαμόγελο:

Στο παιχνίδι CS: S, φαίνεται να υστερούν παρατίθενται πραγματικά άσχημα ... IVE TRIED κοιτάζετε άλλες ιστοσελίδες και dont ξέρουν τι να κάνουν και χρειάζεται κάποια βοήθεια ... :4-dontkno

heres ορισμένες πληροφορίες ... ummm i havnt παίξει CS: S σε λίγο και θ αρχίσει να επιστρέψουμε σε αυτό ... Έχω ένα σταθερό ping των 601 (για κάποιο λόγο μέχρι wacked ...)
και κάθε τόσο μου θα εκκινητήρα ακίδα μέχρι περίπου 50 ... κατόπιν επιστρέφει στο μηδέν ... καμιά ιδέα;;; im defragging απλά τον υπολογιστή μου τώρα ... (IDK αν αυτό θα λειτουργήσει ...) αλλά αν doesn't Θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσετε εκ νέου το παιχνίδι ...

Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν ιδιαίτερα ... κάποια κονσόλα εντολών ή οποιαδήποτε άλλη ιδέες ...
ya αν χρειάζεται απλώς να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες!

Εις υγεία,
Presto
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Counter Strike Πηγή αξίζει τον κόπο; joohen PC & Console Gaming 10 24 Νοεμβρίου 2009 13:17
Counter Strike Source Online Βοήθεια geekfreek95 PC & Console Gaming 5 14 Οκτωβρίου 2009 12:49
Macintosh Counter Strike Source. advertrix PC & Console Gaming 1 26η Μαΐου 2009 14:19
Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες robina80 PC & Console Gaming 6 17 Ιαν 2009 11:40
Άλματα χρήση CPU στο 100%, όταν, όταν φορτίο μέχρι Counter-Strike vietladin Virus, Spyware & Ασφάλεια 6 27 Αυγ 2007 20:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.