![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά Presto εδώ: χαμόγελο: Στο παιχνίδι CS: S, φαίνεται να υστερούν παρατίθενται πραγματικά άσχημα ... IVE TRIED κοιτάζετε άλλες ιστοσελίδες και dont ξέρουν τι να κάνουν και χρειάζεται κάποια βοήθεια ... :4-dontkno heres ορισμένες πληροφορίες ... ummm i havnt παίξει CS: S σε λίγο και θ αρχίσει να επιστρέψουμε σε αυτό ... Έχω ένα σταθερό ping των 601 (για κάποιο λόγο μέχρι wacked ...) και κάθε τόσο μου θα εκκινητήρα ακίδα μέχρι περίπου 50 ... κατόπιν επιστρέφει στο μηδέν ... καμιά ιδέα;;; im defragging απλά τον υπολογιστή μου τώρα ... (IDK αν αυτό θα λειτουργήσει ...) αλλά αν doesn't Θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσετε εκ νέου το παιχνίδι ... Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα θα ήταν ιδιαίτερα ... κάποια κονσόλα εντολών ή οποιαδήποτε άλλη ιδέες ... ya αν χρειάζεται απλώς να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες! Εις υγεία, Presto |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Counter Strike Πηγή αξίζει τον κόπο; | joohen | PC & Console Gaming | 10 | 24 Νοεμβρίου 2009 13:17 |
| Counter Strike Source Online Βοήθεια | geekfreek95 | PC & Console Gaming | 5 | 14 Οκτωβρίου 2009 12:49 |
| Macintosh Counter Strike Source. | advertrix | PC & Console Gaming | 1 | 26η Μαΐου 2009 14:19 |
| Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες | robina80 | PC & Console Gaming | 6 | 17 Ιαν 2009 11:40 |
| Άλματα χρήση CPU στο 100%, όταν, όταν φορτίο μέχρι Counter-Strike | vietladin | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 27 Αυγ 2007 20:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |